Inna a băgat zâzanie în familia turcului sexy din telenovele

14_new-picture-7.jpg

Inna, pe platoul de filmare pentru reclama la şampon

Îndrăgita noastră solistă are succes atât pe plan muzical, cât şi în televiziune sau în reclame. După ce a filmat câteva spoturi publicitare pentru o celebră firmă de băuturi răcoritoare, Inna (31 de ani) a fost solicitată, de curând, tocmai în Turcia, pentru o reclamă la şampon. Colaborarea cu Burak Ozcivit (33 de ani), vestitul actor turc de telenovele, s-a lăsat însă cu scandal.

Burak Ozcivit (33 de ani) actorul pe care îl ştiţi din “Dragoste infinită” (Kanal D), dar şi din ”Suleyman Magnificul”, serial difuzat de acelaşi post tv în perioada 2011-2014, are necazuri în căsnicie, în urma colaborării  cu Inna, la o reclamă la şampon. Burak Ozcivit este căsătorit încă de anul trecut cu frumuşica Fahriye Evcen (31 de ani) însă, deşi s-a văzut cu verigheta pe deget, femeia tot continuă să îi facă acestuia scene de gelozie, când îl vede în preajma unei femei frumoase.

14_2-col-burak-sotie.jpg

Burak Ozcivit şi Fahriye Evcen, în cea mai fericită zi din viaţa lor

Site-ul gazetevatan.com.tr a scris că  Fahriye i-ar fi interzis iubitului ei să se împrietenească cu Inna pe reţelele sociale sau să posteze fotografii cu ea. Mai mult, aceasta ar fi stat cu ochii pe ei, în timpul colaborării, fiind prezentă la toate filmările.

Actorul este căsătorit cu  Fahriye Evcen

Furia nevestei a atins însă cote maxime când a aflat că Burak şi Inna au bătut palma şi pentru interpretarea în duet a unei piese, în limba turcă. Se zvoneşte că actorul ar fi încasat pentru această reclamă la şampon peste un milion de dolari, însă onorariul cântăreţei noastre este încă ţinut la secret. După  scandalul de pomină din Turcia, Inna îşi va continua concertele şi turneele prin lume, iar Burak Ozcivit va reveni la filmările pentru comedia “Fratele meu 2”, dar şi pentru pelicula de acţiune “Suflet de sacrificiu”.  

Loading...