Angelina Jolie, îndrăzneață după divorț! Vedeta, fără sutien pe stradă

angelina-jolie-1.jpg

Angelina Jolie și-a recăpătat zâmbetul după ce a trecut prin divorțul de Brad Pitt
Foto: Profimedia

Deși a trecut recent printr-un șoc emoțional, atunci când ea și fostul ei partener de viață, celebrul actor Brad Pitt, au decis să divorțeze, se pare că Angelina a dat uitării momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit și se concentrează în prezent către viitor.

Deși ea și Brad erau văzuți ca fiind „cuplul perfect de la Hollywood” și unii admiratori de-ai lor încă mai speră la o împăcare, cele două celebrități au ales cu un motiv să pornească pe căi se separate și se pare că nu își doresc să se abată de la această decizie.

Angelina Jolie, cu sânii „în vânt” pe stradă

Deși a trecut multă vreme de când nu s-a mai afișat pe stradă în ținute sexy, adoptând în ultima perioadă un look mai sobru, având în vedere circumstanțele în care se afla, iată că, încet, încet, vedeta arată chiar și prin vestimentația aleasă că este împăcată cu situația și reușește să meargă mai departe și fără cel care i-a fost soț timp de doi ani.

profimedia-0461041510.jpg

Angelina Jolie, cu sânii în vânt
Foto: Profimedia

La cei 44 de ani ai săi, considerată de unii ca fiind în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina și-a păstrat trăsăturile care au făcut-o să fie atât de admirată de-a lungul timpului. Actrița a fost fotografiată pe stradă într-o ținută lejeră, dar sexy, prin care se puteau observa cu lejeritate sânii, având în vedere că vedeta a renunțat la sutien.

profimedia-0461041512.jpg

Angelina Jolie, în ținute sexy după despărțirea de Pitt
Foto: Profimedia

Maioul purtat de Angelina avea un decolteu larg, acoperit cu o parte de voal, însă obiectul vestimentar a fost sufient de subțire încât să nu îi poată ascunde acesteia sfârcurile, care au fost „punctul de atracție” al întregii apariții. Jolie și-a format o obișnuiță din renunțarea la sutien, părând că vedeta se simte mult mai în largul ei atunci când este „naturală”.

Un alt element care a atras atenția fotografilor a fost și zâmbetul acesteia, care pare din ce în ce mai senină, deși ea și fostul ei soț, Brad Pitt, au divorțat cu scandal și s-au „bătut” pe custodia copiilor lor, șase la număr.

Angelina Jolie și Brad Pitt, divorț cu scandal

Angelina Jolie și Brad Pitt au reintrat în atenția publicului cu un scandal legat de plata pensiei alimentare în contextul în care cei doi încă se luptă pentru custodia copiilor. Jolie ar dori custodie totală, în Pitt nu este deloc dispus să cedeze, chiar dacă această bătălie a ajuns să le expună destul de mult viața personală, lucru evitat de cei doi până acum.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1