Angelina Jolie e sexy și pe balcon! A ieşit în furou la geam

15_foto2-90-60-profimedia-0455946124.jpg

Diva a zâmbit trecătorilor
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Arată din nou bine şi vrea să se observe asta! Angelina Jolie a fost fotografiată recent cu sânii la vedere la Paris. Ea nu s-a sfiit să iasă la fereastră, în balcon, într-un furou ce îi evidenţia sfârcurile.

Este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood! Angelina Jolie (44 de ani) şi-a revenit în sfârşit după ce a dat divorţ de Brad Pitt (55 de ani), în 2016. Diva a reuşit să ia o scurtă pauză de la programul foarte încărcat, pe care îl are, ca să dea o fugă în capitala franceză. Era foarte obosită după filmările pe care le-a avut în New Mexico pentru filmul “Those Who Wish Me Dead”.

 

Aşa că s-a gândit să ia o binemeritată pauză la Paris. Vedeta nu s-a sfiit să iasă la fereastră, în balconul de la hotelul său, în lenjerie intimă de culoarea fildeşului. Angelina a admirat Turnul Eiffel şi pitoreştile împrejurimi şi a făcut cu mâna trecătorilor, uluiţi să o vadă. În câteva luni, Angelina Jolie va reveni pe marile ecrane în noul ei film “Maleficent: Mistress of Evil”. Deocamdată, cei 6 copii pe care îi are, trei adoptaţi, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), şi trei biologici, Shiloh (13 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 10 ani, au rămas la ea. Actriţa are o avere de 100 de milioane de dolari. 

Loading...

Citește și