Actorul sexy din «Suleyman Magnificul» a făcut baie de mulțime la București!

burak_ozcivit_1.jpeg

Burak Ozcivit, asaltat de fanele din București
Foto: Sever Gheorghe

Burak Ozcivit a venit pentru prima oară în România și și-a făcut „intrarea” conform așteptărilor! Actorul a făcut o baie de mulțime serioasă la întâlnirea cu fanele sale, care a avut loc într-un centru comericial din Capitală, care s-au „bătut” pentru un loc cât mai aproape de idolul lor.

Isterie printre fanele serialului-fenomen „Suleyman Magnificul”! Unul dintre cei mai iubiți și arătoși actori ai show-ului, Burak Ozcivit, a venit în România miercuri, 26 iunie, și a avut o întâlnire cu admiratorii săi din țara noastră. Acesta s-a bucurat de prezența a sute de fane în cadrul evenimentului, care mai mai că ar fi sărit pe el, la propriu, dacă nu ar fi existat în jur în agenți de pază.

Burak Ozcivit a făcut baie de mulțime la întâlnirea cu fanele din București

„Echipate” toate cu telefoane mobile și zâmbete largi, fanele lui Burak s-au strâns în număr mare într-un mall din Capitală pentru a-și vedea live idolul, dar și pentru a înregistra momente de neuitat cu acesta. Fete și femei de toate vârstele, care au îndrăgit serialul „Suleyman Magnificul” au avut șansa de a sta extrem de aproape de actor, care a făcut o baie adevărată de mulțime, spre entuziasmul acestora.

img_20190626_170647079-01.jpeg

Burak Ozcivit a făcut poze cu fanele
Foto: Sever Gheorghe

Burak Ozcivit, în vârstă de 34 de ani, a interpretat rolul boierului Bali Malkocoglu din „Suleyman Magnificul” și este considerat a fi unul dintre cei mai frumoși actori din lume. Acesta a mai jucat și în serialul „Dragoste Infinită”, cele două show-uri aducându-i notorietatea și a venit pentru prima oară în România miercuri, 26 iunie. Actorul este imaginea unui brand de haine bărbătești, care va deschide un magazin într-un mall din București.

img_20190626_170916524-01.jpeg

Foto: Sever Gheorghe

Burak s-a întâlnit cu fanii începând cu orele 16:00, în Afi Cotroceni (în fața Cinema City), apoi, de la orele 17:00, a participat la ceremonia de deschidere a magazinului pe care îl reprezintă, situat la parter. Recunoscut pentru șarmul lui, actorul i-a dat nu o dată motive de gelozie soției sale, Fahriye Evcen.

img_20190626_171643239-01.jpeg

Sute de fani au venit să îl vadă live pe Burak Ozcivit
Foto: Sever Gheorghe

Cu câțiva ani în urmă, Denisa de la Bambi a povestit cum, într-o vacanță în Turcia, celebrul actor i-a făcut curte. Cântăreața Inna l-a cunoscut și ea pe șarmantul Burak, cu prilejul filmării unui spot publicitar alături de el, la o marcă de șampon. Cârcotașii au spus atunci că actorului i s-ar fi aprins atât de rău călcâiele după frumoasă brunetă, încât soția lui i-ar fi interzis să se împrietenească pe rețelele sociale cu aceasta.

img_20190626_171526448-02.jpeg

Foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • Burak Ozcivit

    Denisa Tănase de la Bambi a fost curtată în urmă cu doi ani de fermecătorul Burak Ozcivit, pe care îl ştiţi din serialul “Suleyman Magnificul”, dar şi din noua producţie care începe luni la postul turcesc Kanal D şi se numeşte “Dragoste infinită”. Lucrurile nu s-au legat atunci, iar acum actorul este aproape de căsătorie cu un fotomodel din Turcia.