Actorul Billy Zane, petrecere pe ritmuri lăutărești în România. Și Liviu Vârciu a fost prezent

Billy-zane-liviu-varciu.jpeg

Billy zane si liviu varciu
Liviu Vârciu și Billy Zane s-au pozat împreună
Foto: Instagram

Încă din luna decembrie a anului trecut, cunoscutul actor din “Titanic”, Billy Zane, a fost surprins pe străzile din București, la filmări pentru noua sa peliculă, “Rupture”. Zilele trecute, acesta a luat parte la o petrecere cu muzică lăutărească, ținută la un local tradițional dintr-o comună prahoveană.

Dacă la începutul lui decembrie 2020, filma pe acoperișul Hotelului Athénée Palace Hilton, acum, in iunie,  Billy Zane era surprins iar în România. De data aceasta, chiar el a făcut publice imaginile alături de noii lui prieteni român.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Zane (@billyzane)

 

O petrecere în toată regula s-a încins într-un decor idilic, de la care nu au lipsit ritmurile lăutărești, care l-au și cucerit pe star. Acesta a surprins în instantanee mâncărurile, vinurile și cadrul natural, dar  s-a și pozat alături de vedete de la noi, precum Liviu Vârciu sau Francisca de la emisiunea "Vorbește lumea", și ei invitați la petrecere.

Billy-zane-francisca.jpeg

Francisca si billy zane
Și Francisca a fost invitată la aceeași petrecere
Foto: Instagram

Billy Zane, îndrăgostit de România

Billy-zane.jpeg

Billy zane in bucuresti
Billy Zane în București
Foto: Instagram

În timpul petrecut la noi în țară, Billy Zane nu s-a rezumat la a sta doar pe platourile de filmare, ci a vizitat muzee, terasele din Centrul Vechi al Capitalei și alte locuri pitorești din România, pe care nu a ezitat să le expună pe contul lui de Instagram.

Billy-zane.jpeg

Billy zane in bucuresti
Billy Zane a fost și la terasele din București
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • România pare că a redevenit destinaţia regizorilor de la Hollywood! Pe străzile Bucureştiului calcă tot mai mulţi actori de top, iar pe unul dintre ei l-am surprins în acţiune, “cocoţat” pe acoperişul Athénée Palace Hilton. Este vorba despre Billy Zane (54 de ani), cunoscut pentru roluri în filme celebre precum “Titanic”, “Back to the future”, “Linişte apăsătoare” sau “Fantoma”. Celebrul actor s-a bucurat și de compania unei românce superbe, cu care este bun prieten.

  • Billy Zane

    România pare că a devenit destinația regizorilor de la Hollywood în ultimul deceniu! Pe străzile Bucureștiului calcă tot mai mulți actori de top, iar pe unul dintre ei l-am surprins în acțiune, "cocoțat" pe acoperișul Athénée Palace Hilton, situat pe strada Episcopiei. Este vorba despre Billy Zane (54 de ani), cunoscut pentru roluri în filme celebre precum "Tianic", "Back to the future", "Liniște apăsătoare" sau "Fantoma".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1