FOTO EXCLUSIV Actori de Hollywood pe acoperiș, în București! Ce peliculă se filmează în secret în România, pe timp de pandemie

billie-zane-filmri-bucuesti.png

Billy Zane
Un actor de renume filmează zilele acestea la București
Foto: Click!

România pare că a devenit destinația regizorilor de la Hollywood în ultimul deceniu! Pe străzile Bucureștiului calcă tot mai mulți actori de top, iar pe unul dintre ei l-am surprins în acțiune, "cocoțat" pe acoperișul Athénée Palace Hilton, situat pe strada Episcopiei. Este vorba despre Billy Zane (54 de ani), cunoscut pentru roluri în filme celebre precum "Tianic", "Back to the future", "Liniște apăsătoare" sau "Fantoma".

Dacă multe pelicule stau pe tușă din cauza pandemiei, unii regizori aleg să înfrunte timpurile nefaste și merg mai departe cu producția. Billy Zane se află de câteva săptămâni bune în București, acolo unde filmează pentru noul său film, "Rupture The Movie". Cu toate acestea, starul de la Hollywood este greu de recunoscut, chiar și de cei mai înfocați admiratori. El s-a transformat spectaculos pentru acest proiect. Fanii actorului sunt obișnuiți cu el chel, însă pentru acest rol Billy Zane poartă perucă și stă câteva ore la machiaj, pentru a intra în personaj.

Billy Zane a înfruntat frigul pentru filmări

 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Filmările au loc în București
  Foto: Click!
 • Billy Zane
  Filmările au loc în București
  Foto: Click!
 • Maximize

1/8

Filmările pe timp de pandemie nu sunt ușoare, însă staff-ul respectă normele sanitare impuse de autoritățile române, după cum se poate observa din fotografiile realizate de Click!. Tot staff-ul poartă măști de protecție anti-Covid, mai puțin actorii care înfruntă frigul pe acoperișul hotelului Hilton, redenumit în lungmetraj drept "The Royal". 

Filmările pe acoperișul hotelului au început vineri (4 decembrie), însă echipa de producție s-a pregătit cu o seară înainte pentru aceste scene. Termometrele arătau 10 grade în București, atunci când Billy Zane filma la înălțime. În film joacă și o actriță româncă, pe nume Diana Vladu.

billy-zane2.jpg

Billy Zane
Billy Zane, în timpul filmărilor
Foto: Click!

 

Recent, Billy Zane a postat câteva cadre cu ninsoare din București, fiind surprins de vremea de la noi din țară, dar și fotografii de la machiaj, înainte să se transforme pentru rol. Potrivit acestuia, în multe zile a filmat și până la 3 dimineața.

'#Rupturethemovie și talentatatul staff din România încheie o a doua săptămână de filmări la 3 dimineața, încărcată cu machiaj cu sânge fals, calorifere electrice, măști anti-Covid, platforme cu multi-camere, căni copioase de ceai, delicatese locale, iar rezultatul este uimitor! Vă mulțumesc prieteni pentru munca depusă!', a scris actorul pe contul său de Instagram.

Loading...
 
 

Citește și

 • Cunoscut pentru rolurile din filmele “Titanic” şi “Lunetistul”, actorul Billy Zane a împlinit de curând, mai exact pe 24 februarie, vârsta de 50 de ani. Însă vârsta nu pare să fie un impediment pentru el când vine vorba despre cuceriri.

 • A adus încasări de 2,18 miliarde $! La 20 de ani de la lansare, “Titanic”, realizat de James Cameron în 1997, rămâne al doilea film cu cele mai multe încasări din toate timpurile pe plan mondial (după “Avatar”).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1