EXCLUSIV Ce româncă superbă i-a ținut companie actorului Billy Zane la București. Au ieșit la cină

billy-zane-gettyimages-494823325.jpg

Billy Zane are 54 de ani și o avere de 20 de milioane de dolari
foto: Guliver / GettyImages

România pare că a redevenit destinaţia regizorilor de la Hollywood! Pe străzile Bucureştiului calcă tot mai mulţi actori de top, iar pe unul dintre ei l-am surprins în acţiune, “cocoţat” pe acoperişul Athénée Palace Hilton. Este vorba despre Billy Zane (54 de ani), cunoscut pentru roluri în filme celebre precum “Titanic”, “Back to the future”, “Linişte apăsătoare” sau “Fantoma”. Celebrul actor s-a bucurat și de compania unei românce superbe, cu care este bun prieten.

Zilele acestea, la noi în ţară filmează o echipă de la Hollywood din care face parte şi actorul Billy Zane (54 de ani), cunoscut pentru rolul nesuferitului Cal Hockley din celebrul film “Titanic”. După mai multe filmări în ţara noastră, cu alte ocazii, iată că actorul s-a întors în România, unde filmează pentru “Rupture”. Acum, starul de la Hollywood este greu de recunoscut, chiar şi de cei mai înfocaţi admiratori. 

 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Billy Zane, în timpul filmărilor
  Foto: Click!
 • Filmările au loc în București
  Foto: Click!
 • Billy Zane
  Filmările au loc în București
  Foto: Click!
 • Maximize

1/8

El s-a transformat spectaculos pentru acest proiect. Fanii actorului sunt obişnuiţi cu el chel, însă pentru acest rol Billy Zane poartă perucă şi stă câteva ore la machiaj, pentru a intra în personaj. 

1-3col-billy_cu_diana_si_cristian_1.jpg

Billy Zane, de nerecunoscut cu această perucă, alături de actorii români Diana Vladu şi Cristian Popa

Filmările pe timp de pandemie nu sunt uşoare, însă staff-ul respectă normele sanitare impuse de autorităţile române, după cum se poate observa din fotografiile realizate de Click!. Tot staff-ul poartă măşti de protecţie anti-Covid, mai puţin actorii care înfruntă frigul pe acoperişul hotelului Hilton, redenumit în lungmetraj drept “The Royal”. Filmările pe acoperişul hotelului au început în urmă cu o săptămână, iar termometrele arătau 10 grade în Bucureşti, atunci când Billy Zane filma la înălţime. Vedeta de la Hollywood a avut ocazia de a se întâlni cu mulţi români cunoscuţi, precum Alina Puşcău, Cristian Popa, Diana Vladu sau dresorul Mihai Nae, preferatul vedetelor. Acesta ne-a făcut câteva mărturisiri despre îndrăgitul actor.

billy-zane-caine.jpg

Mihai Nae, Billy Zane, Marius Dragomir și simpaticul cățel actor
foto: Click!

Surprins pe acoperişul hotelului Hilton 

“A fost o onoare să fiu ales pentru a contribui la filmările celei mai noi producții în care joacă Billy Zane. A existat un casting pe care cățelul nostru l-a câștigat detașat. Anagram Dog Carter este numele cățelului din film, care joacă alături de marele actor. Nu a fost ușor ce am reușit să facem, mai ales că lucrurile stau diferit când colaborezi pentru un film în care actorii sunt de Hollywood. Alături de Marius Dragomir, cel mai nare crescător de rasă Jack Russel din tară, am pregătit acest exemplar pentru a juca cot la cot cu cei mai buni. Billy Zane este un om cu care lucrezi de plăcere și un tip care comunică foarte bine cu animalele”, ne-a povestit Mihai Nae, care a lucrat cu câini ai vedetelor de la noi, precum cei ai lui Ruby sau Pepe. 

4-2col-cu_alina_puscau.jpg

Înainte de plecare a luat masa cu Alina Puşcău

Filmările au avut loc atât la Buftea, cât şi la Sibiu, Bucureşti şi Sinaia. Unii americani au plecat deja ieri spre ţară, dar vineri seară s-a organizat o masă festivă în Capitală, unde s-au întâlnit şi cu superba Alina Puşcău (39 de ani), fosta concurentă de la “Ferma: orăşeni versus săteni”, care e prietenă veche cu Billy Zane. Din echipa de actori români s-au mai remarcat, alături de actorii de la Hollywood, Diana Vladu (36 de ani) din “Comrade Detective” şi Cristian Popa (41 de ani) din “Secretul Mariei” sau “Vlad”.

Citește și:

INTERVIU Alina Pușcău: «Cu Vin Diesel am avut o relaţie, acum suntem prieteni»

Copilăria dramatică a Alinei Pușcău de la Ferma. Relația cu tatăl ei a umplut-o de regrete

alina-puscau1.jpg

alina puscau
Frumusețea Alinei Pușcău a dus-o pe cele mai importante podiumuri de modă din lume
foto: arhivă personală
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1