Actor din "Tânăr și neliniștit", depistat pozitiv cu coronavirus: "Am avut febră timp de 11 zile"

greg_rikaart-gettyimages-169934625.jpg

Greg Rikaart, Kate Linder, Redaric Williams, Melissa Claire Egan, Peter Bergman, Lee Phillips Bell, Sharon Case, Michael Muhney, Tracey E. Bregman and Daniel Goddard, la aniversarea de 40 de ani a serialului
foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

O altă veste proastă pentru fanii serialului "Tânăr și neliniștit"! Și nu neapărat aceea că producția și-a anulat filmările, ci că un actor principal din distribuția serialului a fost testat pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre Greg Rikaart (43 de ani), alias Kevin Fisher, care este și gay și are un copil cu partenerul său.

Vești proaste una după alta zilele acestea pentru fanii serialului "Tânăr și neliniștit", care ar fi trebuit să sărbătorească cu fast 47 de ani de la debutul producției. După ce producătoarea și unul dintre părinții proiectului, Lee Philip Bell, a murit pe 25 februarie, la 91 de ani, filmările au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, iar acum o nouă veste dă peste cap echipa și pe fanii acesteia.

Interpretul lui Kevin Fisher, actorul Greg Rikaart (43 de ani), a fost testat pozitiv cu coronavirus. Puțini sunt cei care nu știu că actorul este gay și este căsătorit cu producătorul Robert Sudduth din 2015, având împreună un copil, un băiețel de 3 ani, care se numește Montgomery. Actorul a anunțat că este bolnav și a fost testat să vadă dacă are Coronavirus. "Tocmai am testat pozitiv pentru Coronavirus", a anunțat Greg pe paginile de socializare.

greg_rikaart-gettyimages-81508740.jpg

greg rikaart
Greg joacă în "Tânăr și neliniștit" din 2003
foto: Guliver / GettyImages

"Sunt un tânăr destul de sănătos, de 43 de ani, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă bine și face exerciții fizice în mod regulat, iar aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea", și-a împărtășit Rikaart povestea pe conturile sociale. El a povestit și cum au debutat simptomele. „În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a avut o tuse, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. „Toți s-au recuperat, dar starea sănătății mele s-a deteriorat. M-am izolat de familia mea și sunt în carantină de sâmbătă, 14 martie. Am avut febră timp de 11 zile, am avut dificultăți de respirație și am fost diagnosticat cu pneumonie. Azi e prima zi în care nu mai am febră, dar mi s-a spus să mai rămân izolat încă 72 de ore, apoi mă muta înapoi cu familia mea", a povestit actorul pe Instagram. Greg joacă în "Tânăr și neliniștit" din 2003 și de atunci personajul său a fost și este un mare cuceritor.

Citește și:

Victor Newman din «Tânăr şi neliniştit» a împlinit vârsta de 78 de ani. Cum arată soţia lui din viaţa reală

Serialul «Tânăr și neliniștit», în doliu! Ce persoană importantă a murit

 

Loading...

Citește și