Serialul «Tânăr și neliniștit», în doliu! Ce persoană importantă a murit

12-serial-tanar-si-nelinistit-lee-phillip-bell-site-foto-gettyimages.jpg

Foto: Guliver / GettyImages
Lee Phillip Bell și fiica ei, Lauralee Bell Martin

Veşti triste pentru fanii serialelor „Tânăr şi neliniştit”, transmis de PRO 2 şi „Dragoste şi putere”, difuzat la noi de mai multe posturi tv. Producătoarea americancă Lee Phillip Bell, care alături de soţul ei, William J. Bell (decedat în 2005), a lansat cele două seriale, a trecut în nefiinţă la 91 de ani, pe 25 februarie.

William James Bell, Bradley Phillip Bell și Lauralee Bell Martin (interpreta personajului Cristine din serialul „Tânăr și neliniștit”) au făcut o declaraţie emoţionantă: „Mama noastră a fost o soție iubitoare și un adevărat sprijin, mamă și bunică. Grațioasă și amabilă, a îmbogățit viața tuturor celor care o cunoșteau. Ne va lipsi enorm”. În martie, serialul „Tânăr și neliniștit” împlineşte 47 de ani. Lee Phillip Bell era respectată în lumea serialelor soap-opera datorită producțiilor ei cu audiențe uriașe.

 

Loading...

Citește și

  • tanar si nelinistit

    Veteran al serialului „Tânăr şi neliniştit”, actorul Eric Braeden, interpretul personajului Victor Newman, a împlinit pe 3 aprilie vârsta de 78 de ani, iar Click! vă spune cum arată soția lui adevărată. Eric Braeden are în continuare o viaţă activă şi o familie frumoasă, fiind căsătorit de 52 de ani cu aceeaşi femeie cu care are un copil.

  • serial tanar si nelinistit

    Antena 1 pregătește multe surprize pentru telespectatori în perioada care urmează. Zilele trecute, oficiali ai postului tv din Băneasa au avut o misiune foarte importantă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Surse care au asistat la ședința de la OSIM au spus pentru Click! că este posibil ca serialul „Tânăr și neliniștit” să revină pe micile ecrane din România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1