Victor Newman din «Tânăr şi neliniştit» a împlinit vârsta de 78 de ani. Cum arată soţia lui din viaţa reală

tanar-si-nelinistit.jpg

tanar si nelinistit
O parte din distributia serialului "Tânăr şi neliniştit"
foto: Guliver/GettyImages

Veteran al serialului „Tânăr şi neliniştit”, actorul Eric Braeden, interpretul personajului Victor Newman, a împlinit pe 3 aprilie vârsta de 78 de ani, iar Click! vă spune cum arată soția lui adevărată. Eric Braeden are în continuare o viaţă activă şi o familie frumoasă, fiind căsătorit de 52 de ani cu aceeaşi femeie cu care are un copil.

Fanii serialului „Tânăr şi neliniştit” – „Young and The Restless” au două motive de bucurie zilele acestea, când soap-opera lor preferată are parte de câteva aniversări. Mai precis, longevivul serial a împlinit pe 27 martie 46 de ani de când a fost difuzat primul episod al producţiei, care se află în topul audienţelor şi are parte de nenumărate cronici bune din partea specialiştilor şi ale fanilor.

nikki-si-victor-newman.jpg

Nikki (Melody Thomas Scott ) si Victor Newman
Nikki (Melody Thomas Scott ) şi Victor Newman, soţ şi soţie în "Tânăr şi neliniştit"
foto: Guliver/GettyImages

Eric Braeden e fidel în viața reală, în „Tânăr și neliniștit” învârte femeile pe degete

Actorul Eric Braeden, de origine germană, s-a alăturat distribuţiei producţiei încă din 1980, când l-a interpretat pentru început pe Albert Miller, apoi i s-a încredinţat rolul lui Victor Newman, un afacerist puternic, care a învârtit femeile pe degete. Spre deosebire de actor, personajul lui a fost de mai multe ori căsătorit şi are mai mulţi copii cu femei diferite.

eric-braeden-si-sotia-dale-russell.jpg

victor newman si sotia
Victor Newman şi soţia lui din viaţa reală, Dale Russell
foto: Guliver/GettyImages

Cum arată soția adevărată a lui Eric Braeden, în mariajul de 53 de ani

Interpretul lui Victor Newman este foarte mândru de faptul că în viaţa reală are o căsnicie solidă şi o soţie pe care o iubeşte şi de care este mândru. Eric Braeden este însurat din 8 octombrie 1966 cu actriţa Dale Russell, cu care are împreună un fiu, Christian Gudegast, scenarist, regizor şi producător. Puţini ştiu că numele adevărat al actorului este Hans Jorg Gudegast, fiind poreclit de cei din jur „Cavalerul negru”.

reporterul_click_si_actorul_eric_braeden.jpg

victor newman
Reporterul Click! Gheorghe Chelu s-a întâlnit cu actorul Eric Braeden acum 7 ani, în studiourile PRO TV

Actorul are o căsnicie solidă, fără probleme de-a lungul timpului, spre deosebire de personajul lui din serialul „Tânăr și neliniștit”, care a fos însurat de mai multe ori cu Julia Martin, Nicole Nikki Reed, Sabrina Costelana, Ashley Abbott, Leana Love, Hope Adams Wilson, Sharon sau Diane Jenkins. Însă lista de iubite şi de amante a personajului Victor Newman e mult mai lungă.

Eric Braeden a jucat fotbal cu Măruță la PRO TV

În urmă cu aproximativ șapte ani, la invitaţia PRO TV, Eric Braeden a fost în România. Actorul a fost invitat special în emisiunea lui Cătălin Măruţă cu care a jucat fotbal şi s-a distrat în platoul emisiunii. Eric Braeden a fost încântat de invitaţie şi a acceptat cu plăcere să vină în ţara noastră, promiţând să revină. Atunci, reporterul Click! s-a întâlnit cu actorul.

 

Citeşte şi:

Veste importantă pentru fanii serialului „Tânăr şi neliniştit”

Cum arăta Nikki din „Tânăr și neliniștit” acum patru decenii

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1