Veşti bune pentru bărbaţi! Spălatul pe dinţi prelungeşte erecţia şi vă scapă de impotenţă

barbat_care_se_spala_pe_dinti.jpg

igiena orală responsabilă de problemele erectile
Vreţi să fiţi campioni în pat? Spălaţi-vă de două ori pezi pe dinţi, timp de 6 minute
foto 123rf

Oamenii de ştiinţă au veşti bune pentru bărbaţii din întreaga lume! Spălatul pe dinţi este extrem de important în cazul reprezentanţilor sexului tare. O igienă orală precară triplează riscul impotenţei de la o vârstă fragedă. Cinci studii diferite realizate pe 200.000 de bărbaţi au descoperit legătura dintre problemele sexuale şi igiena orală, precum şi cea dintre afecţiunile de gingie şi impotenţă.

Veşti bune pentru bărbaţi! Dacă vă spălaţi de două ori pe zi, pe dinţi, veţi avea o erecţie mai lungă şi mai viguroasă şi veţi fi mai fertili. Conform rezultatelor a cinci studii diferite realizate pe 200.000 de bărbaţi din întreaga lume, igiena orală este extrem de importantă în funcţionarea corespunzătoare a organelor sexuale masculine. Oamenii de ştiinţă cred că de vină este o moleculă aflată în ficat şi că aceasta e reponsabilă de afecţiunile erectile. Experţii recomandă ca bărbaţii, indiferent de vârstă, să se spele de cel puţin două ori pe zi. Bolile gingiilor nu numai că blochează vasele sanguine din zona organelor sexuale, dar pot afecta inima, plămânii şi stomacul. Unul dintre studii a arătat că bărbaţii care aveau infecţii la nivelul gingiilor şi mai multe carii, aveau o performanţă sexuală extrem de redusă şi durata actului sexual era condiţionată de o erecţie mediocră.

Citeşte şi:

Fetișuri sexuale în funcție de zodie. Ce le place nativilor în pat!

Frigiditatea de la începutul vieţii sexuale. Ce poţi face pentru a rezolva situaţia

Asta din cauza faptului că penisul nu era suficient de bine alimentat cu sânge. Cercetătorii de la Universitatea Jinan din China au arătat că este suficient ca timp de o lună să vă spălaţi de două ori pe zi pe dinţi pentru a vă îmbunătăţi performanţele sexuale cu peste 35%. În cazul bărbaţilor de peste 40 de ani, aceste probleme erectile apar cu o mai mare preponderenţă. Cercetătorii britanici susţin că inclusiv problemele interdentare sunt periculoase pentru erecţie şi pot duce la impotenţă prematură. De aceea, periajul dentar trebuie să dureze între 6 şi 10 minute şi să fie însoţit şi de o clătire de 30-50 de secunde cu apă de gură pentru îndepărtarea bacteriilor şi reducerea acidităţii orale.

Loading...

Citește și

  • usturoi remediu natural impotenta stimulare metabolism

    Suferi de boli de plămâni, impotență, hipertensiune arterială, reumatism ori gastrită? Pe lângă tratamentul recomandat de medic, poți încerca un leac natural, vechi de 5000 de ani.