Frigiditatea de la începutul vieţii sexuale. Ce poţi face pentru a rezolva situaţia

viata_sex.jpg

frigiditatea inceputul vietii sexuale
Frigiditatea este o disfunctie sexuală ce se manifestă prin indiferenţa sau aversiune faţă de activitatea sexuală
foto: 123RF

Acest tip de tulburare poartă denumirea de frigiditate primară. Dacă o fată nu simte plăcere la debutul vieţii sexuale, nu înseamnă că nu va simţi niciodată. Până la urmă, este normal să nu ai dintr-o dată aceleaşi senzaţii pe care le simte o femeie matură care îşi cunoaşte mult mai bine corpul.

Frigiditatea este o disfuncţie sexuală ce se manifestă prin indiferenţă sau aversiune faţă de activitatea sexuală, reducerea libidoului (dorinţei sexuale) şi incapacitatea de a avea orgasm.

Unele reprezentante ale sexului frumos depăşesc mai repede această perioadă, altele mai greu. Comparaţiile nu au sens în acest caz. Important este să uiţi de complexe şi să laşi teama deoparte.

De asemenea, nu ar trebui să mai analizezi anumite lucruri sau să te laşi distrasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este suficient să te deranjeze ceva în timpul actului sexual ca să pierzi conexiunea cu partenerul. Foloseşte-te de imaginaţie şi de fanteziile pe care le ai pentru a-ţi stârni plăcerea erotică şi nu aştepta ca iubitul să ghicească tot ceea ce îţi place, ci ia atitudine treptat.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • relatie prietenie fostul iubit

  De foarte multe ori se întâmplă ca doi prieteni foarte buni să se îndrăgostească şi să devină un cuplu. În acelaşi timp, sunt toate şansele ca doi foşti iubiţi să rămână în relaţii foarte bune după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă ai fost pusă şi tu în această situaţie, înseamnă că îţi este cunoscut sentimentul iniţial de confuzie, care ia naştere în primele momente ale relaţiei, indiferent de tipul ei.

 • ştiţi bărbaţii suferă de satiriazis

  Bărbaţii care suferă de satiriazis îşi doresc permanent o parteneră de sex iar comportamentul lor sexual este anormal, dorinţa şi excitaţia depăşind cu mult limitele normale.

 • au nevoie barbaţii timpul unei partide de sex

  Orice bărbat îndrăgostit lulea de iubita sa cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie şi de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine.

 • legatura viata sexuala sport

  Ai remarcat vreodată că după ce faci câteva exerciţii fizice simţi că vrei să faci dragoste? Ceea ce se întâmplă este că hipotalamusul produce nişte substanţe care au acelaşi efect ca morfina. Şi, de fapt, sunt cam aceleaşi substanţe produse în timpul actului sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1