Fetișuri sexuale în funcție de zodie. Ce le place nativilor în pat!

Citeste tot despre: 

Dacă ai un iubit sau o iubită nouă și vrei să o impresionezi plăcut în pat, ai nimerit unde trebuie! Îți prezentăm mai jos o serie de fetișuri sexuale în funcție de zodie:

Fetișuri sexuale în funcție de zodie - Berbec

Berbecilor le place sexul pasional, sălbatic, cu respiraţii profunde şi orgasme dintre cele mai explozive. Chiar dacă totul se întâmplă pe repede-înainte şi nu excelează la capitolul răbdare, vor tot, dar TOT tacâmul. Sunt mari amatori ai sexului oral pe care îl oferă fără reţineri atâta timp cât îl primesc şi ei, mai ales atunci când vine de la un partener experimentat. Atât bărbaţii, cât şi femeile sunt în goana după adrenalină şi nu se dau în lături de la cele mai îndrăzneţe metode de satisfacere a dorinţelor. Printre fanteziile acestor nativi se numără sexul în timp ce sunt priviţi sau partidele zdravene de la 5 dimineaţa. Ce mod mai bun de a începe ziua ar putea exista?

Fetișuri sexuale în funcție de zodie - Taur

Oricât de cuminţei ar putea părea taurii în viaţa de zi cu zi, atunci când ajung între aşternuturi le cam piere timiditatea. Atât de mult, încât n-ar zice “NU” unui “ménage a trois”. Fanteziile lor sexuale se învârt în jurul partidelor cu mai mulţi parteneri, cel puţin doi. Şi da, ne referim atât la bărbaţi, cât şi la femei. Dacă vrei să ajungi în pat cu un nativ taur, te sfătuim să arunci prejudecăţile la coşul de gunoi şi să nu ratezi nici măcar un punct sensibil, mai ales muşcăturile sexy de pe gât. Crede-ne, ai liber să te dezlănţui! Nimeni nu te va judeca.

Fetișuri sexuale în funcție de zodie - Gemeni

Chiar dacă majoritatea gemenilor îşi încep seria partidelor sexuale într-un mod cel puţin conservator, tot ce au nevoie ca să dea frâu liber fanteziilor este un partener fără limite. Dacă au norocul ăsta, obiceiurile lor amoroase se vor schimba categoric, vor vrea din ce în ce mai mult, iar fetişurile lor vor ieşi uşor, uşor la iveală din colţul unde au fost ţinute sub lacăt. Printre gândurile lor ascunse se numără tehnicile de bondage, sexul cu mai mulţi parteneri, bărbaţii adoră să privească două femei care se satisfac una pe cealalată, iar femeile sunt înnebunite după jucăriile erotice şi după sexul la viteză.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Ce bărbați atragi în funcție de zodie

Zodiile care formează cupluri perfecte. Sunt cele mai puternice atunci când sunt împreună

Loading...

Citește și