Simona Halep a investit într-un complex rezidențial de lux în Mamaia. Cum arată apartamentele de închiriat

Ultima actualizare:

    Simona Halep investește în turismul din Constanțafoto: arhiva personală/Instagram
Simona Halep investește în turismul din Constanțafoto: arhiva personală/Instagram

Simona Halep a făcut recent reclamă, pe conturile personale de Isntagram și Facebook, unui complex rezidențial în Mamaia. Este vorba despre un ansamblu de apartamente de închiriat, situat aproape de plajă și administrat de fratele și unchiul sportivei.

Complexul Lotus Studios, care face parte din Halep Group, este situat în Mamaia Nord, la 500 de metri de plaja Ammos şi la 2,8 km de lacul Siutghiol. Studio Lotus oferă cazare cu WiFi gratuit şi TV cu ecran plat.

Decorate în nuanțe calde de albastru, bej și gri, apartamentele dispun toate de o chicinetă practică, au balcon și loc de parcare.

Tabăra de vacanţă Năvodari este situată la 5 km de apartament, iar parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia se află la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 km de Studio Lotus, conform informaţiilor de pe Booking.   

De afacere se ocupă fratele şi unchiul dublei campioane de grand slam, care speră să revoluţioneze turismul pe timp de pandemie, potrivit Adevarul.ro. Pagina de Facebook Lotus Studios a fost creată la 1 aprilie. Imediat au apărut și clienții, care au cerut informații suplimentare legate de preț. Administratorii paginii au transmis însă că apartamentele sunt încă în faza de construcție.

Simona Halep, investiții la munte și la mare

Simona Halep nu se află la prima investiție majoră în turismul autohton. Dubla câștigătoare de grand slam mai deține un hotel de patru stele în Poiana Braşov, achiziționat la sfârșitul anului 2017.

Totodată, Halep a construit un complex rezidenţial într-un cartier aflat aproape de malul mării, înregistrând profit din vânzarea apartamentelor. Recent, numărul 3 WTA a cumpărat un teren foarte valoros în zona Lacului Snagov.

Simona Halep a câștigat până acum peste 37 de milioane de dolari numai din premii, situându-se pe locul al patrulea într-un clasament al câștigurilor din tenis, după Serena Williams, Venus Williams și Maria Sharapova. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net