Simona Halep, într-o haină Valentino la vaccinul anti Covid-19. ”Credeai că sunt prea întunecată”

Ultima actualizare:

    Simona Halep, în cardigan Valentino la vaccinul anti Covid-19foto: Inquam Photos
Simona Halep, în cardigan Valentino la vaccinul anti Covid-19foto: Inquam Photos

Simona Halep (28 de ani) s-a vaccinat miercuri anti Covid-19, cu serul Pfizer, la Institutul Cantacuzino din Capitală. Dubla campioană de Grand Slam a ales, ca de obicei, o ținută lejeră, dar prețioasă. Halep a purtat un cardigan Valentino și o geantă Hermes în varianta mini, numai aceste două piese costând împreună peste 10.000 de dolari.

Zâmbitoare, deschisă, pusă pe glume cu coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti Covid-19. Dr. Valeriu Gheorghiță. Simona Halep a acceptat să fie fotografiată în timp ce i se administra serul Pfizer și a făcut declarații la ieșirea din Institutul Cantacuzino.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să fac acest pas. Sper că tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, mă simt mai în siguranță. E singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să ne vaccinăm”.

Sportiva a ales o ținută lejeră pentru această primă ieșire după turneul din Australia. Pantaloni, negri, hanorac negru și pantofi sport de la sponsorul ei tehnic, Nike, creați în colaborare cu Off White. O ținută a cărei valoare a fost dată de piesele aflate cel mai la vedere, o geantă neagră Hermes Kelly mini, al cărei preț pornește de la 8.000 de dolari, și un cardigan supradimensionat, din colecția toamnă/iarnă 2019-2020 a casei Valentino, în valoare de aproximativ 2.000 de dolari.


    Simona Halep a primit un buchet de flori de la coordonatorul campaniei de vaccinare anti Covid-19, dr. Valeriu Gheorghițăfoto: Inquam Photos
Simona Halep a primit un buchet de flori de la coordonatorul campaniei de vaccinare anti Covid-19, dr. Valeriu Gheorghițăfoto: Inquam Photos

Realizat dintr-un amestec de lână, cașmir și bumbac, cardiganul poartă, ca notă distinctivă, un mesaj de dragoste: ”You thought I was too dark until I stretched out into a galaxy” / ”Credeai că sunt prea întunecat până m-am risipit într-o galaxie”. Simona pare să fi făcut o pasiune pentru această colecție ”gata de purtat” a casei de modă italiene.

Simona Halep, mare fan al casei de modă Valentino

Anul trecut, în septembrie, dubla campioană de Grand Slam a făcut senzație la botezul nepotului ei într-o rochie cu un mesaj asemănător: ”Your Wings Make Me Feel Free” (”Aripile tale mă fac să mă simt liberă”). Este vorba despre o colecție care a beneficiat de ajutorul a patru poeți, pe care designerul casei Valentino, Pierpaolo Piccioli, i-a rugat să transpună mesajul său într-un poem de dragoste.


    Simona Halep și Toni Iuruc, la botezul nepotului eifoto: arhiva personală/Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc, la botezul nepotului eifoto: arhiva personală/Instagram

”Am conceput această colecție cu gândul la poezie, pentru că poezia seamănă foarte mult cu creația vestimentară – e ceva ce poate aparține deopotrivă prezentului și trecutului. Poți să-ți găsești propria poezie prin intermediul hainelor. Poezia este cea mai personală expresie a libertății, iar libertatea este singurul lucru de care avem nevoie acum”, a declarat la vremea respectivă Piccioli.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net