Simona Halep a avut o nouă ieșire la adresa echipei sale

Ultima actualizare:

    Simona halep si Daniel Dobre, la Miami Open 2019
Simona halep si Daniel Dobre, la Miami Open 2019

Simona Halep are deseori probleme cu controlul nervilor când joacă în luna martie, în SUA. E a treia oară când are ieșiri necontrolate la adresa staff-ului său la Miami sau Indian Wells.

Dincolo de victoria cu chinezoaica Qiang Wang, meciul din sferturile de finală ale turneului de la Miami va rămâne în amintirea iubitorilor de tenis ca unul în care Simona Halep a avut o nouă ieșire necontrolată la adresa echipei sale. De data aceasta, la scorul de 4-3, în primul set, ea le-a reproșat membrilor echipei că aplaudă când nu trebuie! ”Greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi! Şi când am nevoie, să fie un pic mai energic băieţii aia, acolo”, i-a spus Halep antrenorului Daniel Dobre, care a ascultat-o fără să crâcnească, iar la final i-a repetat ce a înțeles: ”Deci aplaudăm, clar, şi îţi dăm energie, o ai şi joci bine. Da?”. Momentul acesta uluitor nu e primul din cariera Simonei.

La Indian Wells în 2015 i-a spus lui Victor Ioniță să aplaude

În 2015, la Indian Wells, ea i-a răspuns astfel antrenorului Victor Ioniță, care tocmai îi dăduse câteva sfaturi: ”Asta vrei tu să fac eu? Mişto... Şi eu vreau să mă încurajați mai tare şi să țipați pe acolo. Aştia de țipă sunt doar ai ei. E greu, dar mă rog, e ok… E în regulă", a spus atunci Simona.

La Miami, în 2017, a fost aproape de a rămâne fără antrenorul Darren Cahill

Apoi, la Miami 2017, românca a avut o atitudine sfidătoare la adresa lui Darren Cahill, care a anunțat-o apoi să-și caute alt antrenor dacă nu se schimbă. Ea spune că acel moment i-a schimbat cariera: ”După un meci greu pierdut din cauza faptului că am gândit negativ, mi-a spus că mă fac singură să sufăr şi de aceea nu pot să câştig meciuri, că de jucat, joc foarte bine. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru acel moment. A fost unul important, în care s-a schimbat totul în capul meu”, a spus Simona la conferința de presă de după calificarea în semifinale.

Simona Halep i-a mulțumit lui Cahill

Simona Halep i-a mulţumit fostului său antrenor Darren Cahill pentru că a ajutat-o să nu mai privească negativ lucrurile. “El este foarte pozitiv şi foarte relaxat. Am încercat să învăţ cum să fiu pozitivă, pentru că eram negativă tot timpul. Cred că este în natura mea. După un meci greu pierdut din cauza faptului că am gândit negativ, mi-a spus că mă fac singură să sufăr şi de aceea nu pot să câştig meciuri, că de jucat, joc foarte bine. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru acel moment. A fost unul important, în care s-a schimbat totul în capul meu”.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net