Maria Sharapova se iubește cu prietenul prințului William, Alexander Gilkes

maria-sharapova-summit-octombrie-2018.jpg

maria sharapova octombrie 2018 california
Maria Sharapova a confirmat relaţia cu Alexander Gilkes
Foto: Guliver/ Getty Images

Maria Sharapova (31 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexander Gilkes, un prieten apropiat al prinţul Harry. Zvonurile despre o posibilă relaţie între jucătoarea de tenis şi afaceristul de 39 de ani circulau de multă vreme, însă abia zilele trecute rusoaica a confirmat relaţia.

Maria Sharapova e mai fericită ca niciodată. Blonda cu picioare interminabile este îndrăgostită de prietenul prințului William, afaceristul Alexander Gilkes.

sharapova_tianjin_trofeu.jpg

Maria sharapova trofeu tianjin echipa
Maria Sharapova, alaturi de chipa, dupa victoria de la Tianjin
FOTO: Instagram
 

Maria Sharapova se iubește cu prietenul prințului William

Alexander Gilkes şi William au studiat la Colegiul Eton, din Regatul Unit şi au rămas prieteni foarte buni. În weekend, rusoaica a postat câteva fotografii pe Instagram din vacanţa ei în zona rurală Cotswolds, Anglia, acolo unde a fost însoţită de Gilkes. În aceeaşi zi, Alexander a postat şi el o fotografie pe Instagram din Cotswolds. Tenismena a urcat şi o fotografie cu Alexander pe contul ei de Instagram, însă a şters-o la scurt timp, scrie People.

alexander-gilkes-amfar-gala-2014.jpg

alexander gikes la amfar gala in 2014
Alexander Gilkes este un afacerist de succes
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Primele zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi au apărut în ianuarie, însă niciunul nu a confirmat relaţia. Au fost văzuţi în martie la o plimbare prin Beverly Hills, apoi în iunie au fost fotografiaţi la Argento Ball, la o gală organizată de Elton John în iunie. În august, Gilkes a fost văzut în tribune la U.S Open, la un meci de-al Mariei.

Înainte de Gilkes, Maria Sharapova s-a iubit cu tenismenul Grigor Dimitrov şi a fost logodită până în 2012 cu baschetbalistul Sasha Vujacic. Alexander Gilkes a fost căsătorit cu Misha Nonoo, de care a divorţat în 2016, după 13 ani de relaţie. Nonoo este cea care le-a făcut cunoştinţă lui Meghan Markle cu prinţul Harry.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1