Sharapova și-a tras iubit cu 4 ani mai tânăr

Ultima actualizare:

Startul anului 2013 aduce în prim-plan un nou cuplu de senzație din lumea sportului! Maria Sharapova se iubește cu bulgarul Grigor Dimitrov, considerat viitoarea stea a tenisului mondial!

Chiar dacă ”Beby Fed”, așa cum e poreclit Dimitrov e cu patru ani mai mic – el are 21 de ani, Sharapova 25 – decât noua lui iubită, asta nu l-a împiedicat să o cucerească relativ repede pe cea mai dorită rusoaică din sportul mondial.

Chiar dacă la nivelul performanțelor nu se pot compara, cei doi au câteva puncte în comun: sunt sub contract cu aceeași firmă de echipament sportiv, amândoi stau foarte mult în SUA, pe lângă Los Angeles, și, foarte important, amândoi erau singuri.

Sharapova anunțase în toamnă despărțirea de logodnicul ei, baschetbalistul sloven Sasha Vujacic, iar Dimitrov încheiase prin primăvară o relație cu... Serena Williams! Care acum a trecut la fostul lui antrenor, francezul Patrick Moratoglou.

Primele zvonuri referitoare la o posibilă relație dintre Sharapova și Dimitrov au apărut luna trecută, în decembrie, atunci când bulgarul a însoțit-o pe Maria la Milano, la un turneu demonstrativ.

Chiar dacă nu veneau și plecau împreună, cei doi se întâlneau mereu ”întâmplător” pe stradă, la cumpărături. Confirmarea legăturii lor a venit ieri, în Australia, acolo unde Dimitrov (locul 48 ATP) a pierdut finala de la Brisbane, iar Maria (locul 2 WTA) a început deja antrenamentele la Melbourne pentru Australian Open.

Ziariștii de acolo au obținut, de la mai mulți prieteni comuni, mai multe confirmări ale relației dintre cei doi, iar ieri au aruncat pe piață ”bomba”.

Click! Spune

Maria Sharapova a câștigat anul trecut, doar la Turneul Campionilor, 890.000de dolari, adică dublul banilor obținuți din tenis de Dmitrov în întreg anul 2012! Per total, de-a lungul carierei, Sharapova a câștigat 23.151.623 de dolari, iar Dimitrov 981.344 dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net