Iubitul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

simona-halep-iubit.jpg

simona halep se saruta cu noul iubit
Simona Halep și noul iubit, surprinși de fotoreporterii Click! pe plajă
foto: Mihai Ionescu/Click!

Detalii picante ies la iveală după ce Simona Halep s-a afişat pe Litoral cu noul ei iubit, Toni Iuruc. Omul de afaceri se pare că a dat frâu liber sentimentelor la malul mării fiind de ceva timp fără alte angajamente. El ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni, aşa că poate să-şi trăiască liniştit idila cu cea mai iubită jucătoare de tenis a momentului.

Actualul iubit al Simonei Halep (27 de ani), pe care fotoreporterii Click!, l-au surprins în Mamaia în ipostaze tandre cu jucătoarea de tenis, ascunde o poveste sentimentală destul de complicată. Potrivit cancan.ro, Toni Iuruc (40 de ani) ar fi pus punct, zilele acestea, unei căsnicii care n-a rezistat decât 10 luni. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani. Se pare că prietenii și rudele milionarului nu ar fi fost de acord cu relația, dar asta nu l-a împiedicat pe Toni Iuruc să facă pasul cel mare. Nunta a avut loc în septembrie 2018 la un club de fiţe din Mamaia. Dar iată că recent, omul de afaceri şi femeia pe care a luat-o de nevastă în ciuda împotrivirilor apropiaţilor săi au divorţat, iar motivul pare că fie infidelitatea soţiei, care ar fi şi însărcinată în câteva luni, potrivit aceleiaşi surse. 

toni-iuruc.png

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc pe skijet
Foto: Mihai Ionescu/Click!

Mai mult, aceasta este nu este relație oficializată de Toni. Iubitul Simonei a mai fost însurat până să o cunoască pe Liana. Cu Alina, un fotomodel vestit, cu multe contracte la activ. O tânără care provine dintr-o familie bogată și obișnuită cu un stil de viață cu care omul de afaceri de origine aromână nu ar fi putut ține pasul. Acesta pare să fi fost și motivul pentru care Toni și Alina au ajuns să divorțeze.

toni-iuruc-1.png

Toni Iuruc
Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep
Foto: Mihai Ionescu/Click!

 

Toate acestea par însă să nu conteze nici pentru campioana noastră, nici pentru familia ei, în care Toni pare să fi fost acceptat cu brațele deschise. Bărbatul a însoțit-o pe Simona Halep la Wimbledon și, deși a păstrat discreția, i-a fost un sprijin de nădejde. În plus, în weekend, el și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al Simonei, plus copiii lor. O familie mare și fericită, așa cum a declarat și jucătoarea de tenis că își dorește.

În vârstă de 40 de ani, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă și cu mai multe firme deschise în România. În 2002, Iuruc a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. 

Familia Simonei l-a acceptat pe Toni       

Problemele anterioare în iubire ale afaceristului nu par însă să îi umbrească acestuia șarmul, nici SImona, nici familia acesteia neconsiderând că divorțurile lui ar reprezenta o problemă în viața de cuplu dintre el și campioană. Bărbatul a însoțit-o pe Simona Halep la Wimbledon și a fost primit în familia acesteia cu brațele deschise. Drept dovadă, în weekend, el și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al Simonei, plus copiii lor.

De ce e greu pentru jucătoarele de tenis să aibă o relație. Cum au făcut rivalele Simonei Halep

Iubitul milionar al Simonei Halep a divorţat recent după un mariaj de 10 luni

Loading...
 
 

Citește și