Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

simona-halep-cununie.jpg

Simona Halep și Dimciu Halep, vărul ei. În spate se vede masa, care își aștepta invitații
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Super Simo a fost super și în ziua în care și-a celebrat logodna, pregătind terenul pentru nunta mult așteptată. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros s-a logodit acum o lună, cu Toni Iuruc, iar petrecerea a avut loc vineri, 23 iulie, chiar la vila din Snagov a miresei. Rude, prieteni, familie și mai puțin persoane publice au petrecut la fericitul eveniment.

UPDATE Potrivit Gsp.ro, evenimentul grandios de vineri seară, nu a fost o petrecere de cununie, ci una de logodnă. Conform tradiției, viitorul mire, Toni Iuruc, a celebrat cu fast acceptul Simonei de a-i deveni soție.

După doi ani de iubire și, la o lună de când au anunțat logodna, Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au organizat o super petrecere chiar la ei acasă. Locul este, de fapt, o adevărată "fortăreață", situată foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Invitații s-au bucurat de intimitate, iar decorul a fost perfect pentru o petrecere de vară. Piscina a fost punctul de atracție, dar și masa superb aranjată, în linie dreaptă, pe care au fost puse sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde, ca iarba de la Wimbledon.

masa-nunta-halep.jpg

O masă elegantă, în aer liber, la nunta Simonei Halep
foto: Instagram

Simona Halep, petrecere la piscină

Simona Halep a afișat la eveniment cel mai de preț accesoriu: zâmbetul ei, însă și ținutele au pus-o în valoare. În prima parte a zilei a purtat o rochie roșie, vaporoasă, cu mâneci asimetrice, și sandale nude, cu toc înalt, iar după lăsarea întunericului, așa cum se vede în imagine, Simo s-a schimbat într-o rochie cu imprimeu auriu, de data aceasta, cu mâneci lungi. Mirele Toni Iuruc a avut un sacou negru și cămașă albă.

simona-halep-nunta.jpg

Poză de familie în fața piscinei
foto: Instagram

456.jpg

A doua construcţie e înconjurată de pomi
FOTOGRAFII: Blitz

simona-helep-nepotica.jpg

Nepoțica Simonei Halep nu a lipsit de la eveniment
foto: Instagram

Potrivit ProSport.ro, afaceristul Dani Caramihai ar fi unul dintre nașii aleși de Simona Halep pentru nunta cu Toni Iuruc. Dani Caramihai este co-proprietarul unuia dintre cele mai cunoscute și de succes cluburi din România: Fratelli

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep

În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă și cu mai multe firme deschise în România. În 2002, Iuruc a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Toni Iuruc mai deține afaceri în zona imobiliarelor de lux.

simona-halep-toni-iuruc.png

Simona Halep și Toni Iuruc, dansând, romantic, sub un foc de artificii spectaculos
foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat în secret! Ce ținută a purtat mireasa în ziua cea mare

EXCLUSIV Cum arată «fortăreața» secretă a Simonei Halep. Jucătoarea și-a ridicat două case la Snagov

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul