Simona Halep și Toni Iuruc, logodnă secretă! Ce ținută a purtat "mireasa" în ziua cea mare

simona-halep-toni-iuruc.jpg

Simona Halep și Toniu Iuruc, de acum, soț și soție
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Petrecere de pomină organizată vineri, 23 iulie, de Simona Halep (29 de ani), care a marcat astfel logodna cu Toni Iuruc (42 de ani), cel care i-a dăruit inelul în urmă cu doar o lună.

Petrecerea machedonească a fost una grandioasă și s-a ținut în mare secret, chiar în vila de lux a Simonei Halep de la Izvorani, anunță Prosport.ro. Fostul numărul unu mondial în clasamentul WTA a ales să poarte o rochie scurtă, roșie ca focul, culoarea dragostei.

simona-halep.jpg

Simona Halep, la machiaj, în ziua cununiei
foto: Instagram

Simona Halep și Toni Iuruc și-au așteptat invitații la vila lor din Izvorani, de pe malul lacului Snagov, în valoare de 1.000.000 de euro. Petrecerea a început în jurul orei 19:30. Înainte însă omul de afaceri a mers la restaurantul Studio 80, din Pipera, unde a fost locul de întâlnire al invitaților, care au fost preluați în mașini speciale și conduși la eveniment. Nașul de cununie al Simonei Halep și al lui Toni Iuruc se pare că va fi Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul omului de afaceri care s-a logodit cu jucătoarea de tenis.

simona-halep-nunta1.png

Simona Halep a purtat o rochiță roșie, care i-a venit superb
foto: prosport.ro

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în urmă cu o lună

Simona Halep și Toni Iuruc au avut foarte mulți invitați la petrecere, însă de la ceremonie au lipsit atât Ion Țiriac, cât și Gheorghe Hagi. Simona Halep a primit, recent, inelul de la Toni Iuruc. “E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a spus tenismena. Simona Halep a declarat deseori că vrea familie şi îşi doreşte copii. Averea jucătoarei depăşeşte 30.000.000 de euro.

Mai multe imagini, pe www.prosport.ro

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5