EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză și pentru noi"

stere_halep_si_simona.jpg

Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zilele acestea s-a scris mult despre petrecerea Simonei Halep (29 de ani). Toată lumea a crezut că iubita noastră tenismenă s-a cununat cu Toni Iuruc (42 de ani), logodnicul ei, și s-a grăbit să le ureze casă de piatră. De fapt, este vorba despre un obicei machedonesc, un moment important prin care mirii își iau "rămas bun" de la părinții lor. "Nu a fost nicio nuntă. Simona nu s-a măritat", a spus Stere Halep, în exclusivitate, pentru Click!

O rochie roșie, cu umărul la vedere, sandale cu toc înalt și cel mai important accesoriu: zâmbetul radiant! Simona Halep a strălucit în weekendul acesta, alături de partenerul ei, Toni Iuruc. Toţi au presupus că cei doi îndrăgostiţi au zis "Da" în fața ofițerului stării civile. De fapt, și contextul în care au fost fotografiați a lăsat această impresie, motiv pentru care milioane de fani s-au grăbit să o felicite și să îi spună "casă de piatră" celei mai adulate sportive de la noi.

simona-halep-toni-iuruc.jpg

Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnă
foto: Instagram

Vineri, 23 iulie, după doi ani de iubire și la o lună de când au anunțat logodna, Simona și Toni au organizat o super petrecere chiar la ei acasă. Locul este, de fapt, o adevărată "fortăreață", situată foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Invitații s-au bucurat de intimitate, iar decorul a fost perfect pentru o petrecere de vară. Piscina a fost punctul de atracție, dar și masa superb aranjată, în linie dreaptă, pe care au fost puse sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde, ca iarba de la Wimbledon. Au fost prezenți părinții lor, viitorii nași, precum și verișori și prieteni apropiați ai acestora. Evenimentul intim a ținut până seara târziu, iar invitații le-au adus flori și câte un cadou. Totuși, desfășurarea de forţe de la Snagov nu a fost o nuntă sau o cununie, iar tatăl Simonei a lămurit acest lucru pentru Click!

simona-halep-nunta.jpg

Poză de familie în fața piscinei
foto: Instagram

Părinţii și-au luat rămas bun de la viitoarea mireasă

"Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței", a declarat, în exclusivitate pentru Click! Stere Halep, tatăl campioanei noastre.

masa-nunta-halep.jpg

O masă elegantă, în aer liber, la nunta Simonei Halep
foto: Instagram

Citește și:

Ce înseamnă „isuseari”, tradiția machedonească pentru care Simona Halep a făcut cheful de pomină? Poze noi cu viitorii miri

Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul