Simona Halep are un nou iubit? Cine este milionarul cu care s-a afișat la București

Ultima actualizare:

    Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon la Arena NationalăFOTO: Sportpictures.eu
Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon la Arena NationalăFOTO: Sportpictures.eu

Revenită în țară după excepționalul succes de la Wimbledon, Simona Halep are parte de câteva zile de vacanță. Prilej pentru campioana noastră de a ieși cu prietenii în oraș, dar și de a începe, se pare, o poveste de iubire.

Conform cancan.ro, Simona Halep ar fi din nou îndrăgostită. Ea ar fi început o relație cu un milionar de origine aromână, Toni Iuruc. Jucătoarea noastră s-a întâlnit cu acesta la un restaurant de lux, marțiseară, al mai bine de 24 de ore de la revenirea ei în România. Nu au fost însă singuri, ci împreună cu Cosmin Hodor, directorul de imagine al Simonei, și de iubita acestuia, actrița Irina Antonie. Sursele citate spun că la plecare, milionarul ar fi condus-o pe jucătoarea noastră până acasă, la Complexul Stejarii, acolo unde locuiește.

În vârstă de 40 de ani, Toni Iuruc ar deține o agenție de publicitate, dar ar avea și alte afaceri care i-au conferit statutul de milionar. De asemenea, este un mare iubitor de tenis, astfel că, spun sursele, el ar fi urmărit din tribună de la Wimbledon întreg turneul câștigat de jucătoarea noastră.

Simona Halep a mai avut o poveste de iubire cu Radu Barbu

Pentru Simona Halep, aceasta este prima posibilă relație de care s-a scris după ce, în urmă cu doi ani, a fost descoperită de paparazzi în vacanță la Portofino cu Radu Barbu. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună, numai că niciunul dintre ei nu și-a asumat această relație, și nici nu au mai fost văzuți, după aceea, împreună. Această poveste, singura publică a Simonei, de altfel, a fost dezgropată de ziariștii de la ”The Sun” după terminarea turneului de la Wimbledon.

De asemenea, acum câțiva ani s-a mai vorbit despre o poveste de iubire între jucătoarea noastră și Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, dar, ca și în celelalte cazuri, nimic nu a fost confirmat.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net