EXCLUSIV Lorena Balaci, după parastasul de 40 de zile: «Am donat toate hainele colorate. Sunt tot în doliu»

lorena_doliu.jpg

lorena balaci este in doliu
Lorena Balaci este încă în doliu după moartea tatălui ei
foto: FC Rapid

Se apropie sărbătorile, dar în familia îndurerată a lui Ilie Balaci, Crăciunul nu va mai fi niciodată la fel. Fiica lui cea mare, Lorena Balaci (40 de ani), a povestit pentru Click! că nu a depăşit momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu o lună şi jumătate când tatăl ei s-a stins fulgerător. L-a iubit ca pe ochii din cap, iar vestea morţii a fost un şoc uriaş pe care nu l-a suferit doar fosta doamnă Trică, ci şi mama şi sora ei.

Dacă tristeţea ar putea fi măsurată, atunci Lorena Balaci este un munte de durere. Fiica cea mare a lui Ilie Balaci nu se poate obişnui nici acum cu gândul că tatăl ei, «minunea blondă» nu mai este printre noi. Şocul a fost cu atât de mare cu cât fosta creatoare de modă îşi iubea enorm tatăl şi avea o relaţie extrem de apropiată cu el. După parastasul de 40 de zile pe care Lorena l-a făcut pentru tatăl ei în data de 24 noiembrie la Craiova, fosta soţie a fotbalistului Eugen Trică şi-a găsit resurse să povestească prin ce a trecut. Şi nu i-a fost uşor deloc.

lorena.jpg

lorena balaci
Lorena Balaci a renunţat şi la machiaj
Foto: arhivă personală

"Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit", ne-a mărturisit îndurerată Lorena.   

Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în amintirea tatălui ei   

Lorena Balaci este o împătimită a tatuajelor şi a ales cumva să-i poarte amintirea tatălui printr-un desen pe piele. Ea şi-a tatuat mesajul «Tati, de la 8 la infinit», cu referire la data de naştere a lui Ilie Balaci şi a numărului 8 pe care îl purta pe tricou în anii de glorie.

lorena_balaci-tatuaj_ilie_balaci.jpg

mesajul lorenei balaci exprimat printr-un tatuaj pentru ilie balaci
Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuaj
Foto: arhivă personală

"Eu mi-am făcut primul tatuaj pe la 32-33 de ani, iar tata îmi amintesc că nu a fost de acord. A zis că am îmbătrânit şi m-am prostit. Chiar ne amuzam că zicea că ia o piatră ponce şi o să mă frece pe piele până le şterge. Aşa am simţit acum, să-mi fac acest tatuaj, de la 8 la infinit. 

Lorena Balaci a sperat până în ultima clipă într-un miracol 

Ilie Balaci a murit la 21 octombrie în apartamentul pe care îl avea la Craiova. El se afla în oraş pentru derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB. I s-a făcut brusc rău, deşi familia nu ştia să aibă probleme medicale.

ilie-balaci-5-89515151.jpg

Ilie Balaci a murit la vârsta de 62 de ani
Foto: Click!

"Tata nu se plângea niciodată. Nu l-am auzit să ne spună că îl doare ceva. Din trei în trei luni el făcea diferite analize şi investigaţii. A suferit un infarct miocardic posterior şi asta a fost. Am crezut că medicii îl vor resuscita. Am sperat până în ultimul minut. Când finul meu mi-a spus că de 20 de minute medicii nu-i găsesc pulsul, mi-am dat seama că totul e pierdut. Mama a sperat şi ea că va fi stabilizat şi pus la aparate şi mai apoi transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Aparatul de zbor chiar era preg[tit. Nu s-a mai putut face nimic. Am fost devastate şi mai suntem. Nu mai ştiu cum am ajuns la Craiova în ziua aceea", a completat Lorena pentru Click!   

 

Citeşte şi:

 

Ilie Balaci a murit. Ultimele imagini cu el în viaţă

Nebuniile lui Ilie Balaci: ”Am fumat un pachet de țigări după victoria cu Italia”

Loading...

Citește și

  • ilie balaci a murit

    Vestea că Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă în urma unui atac cerebral le-a îngenucheat pe soţia şi fetele fostului fotbalist. Daniela Balaci, femeia care i-a stat alături peste 40 de ani, şi cele două fiice, Lorena Balaci şi Liana Ungur, au ajuns de urgenţă la Craiova, oraşul unei fostul sportiv se afla pentru derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Ele vor decide unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist şi vor stabili detaliile funeraliilor.

  • Ilie Balaci a murit la 62 de ani

    Ilie Balaci a murit, astăzi, la 62 de ani în urma unui stop cardio-respirator. În 2014, cel supranumit ”Minunea Blondă” a povestit pentru ”Adevărul” cum a fumat un pachet de țigări după victoria din 1983, cu Italia, campioana mondială en-titre.