EXCLUSIV Lorena Balaci, după parastasul de 40 de zile: «Am donat toate hainele colorate. Sunt tot în doliu»

Ultima actualizare:
Ilie Balaci a adunat 69 de selecții şi a marcat de opt ori pentru naţionala României
Ilie Balaci a adunat 69 de selecții şi a marcat de opt ori pentru naţionala României

Se apropie sărbătorile, dar în familia îndurerată a lui Ilie Balaci, Crăciunul nu va mai fi niciodată la fel. Fiica lui cea mare, Lorena Balaci (40 de ani), a povestit pentru Click! că nu a depăşit momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu o lună şi jumătate când tatăl ei s-a stins fulgerător. L-a iubit ca pe ochii din cap, iar vestea morţii a fost un şoc uriaş pe care nu l-a suferit doar fosta doamnă Trică, ci şi mama şi sora ei.

Dacă tristeţea ar putea fi măsurată, atunci Lorena Balaci este un munte de durere. Fiica cea mare a lui Ilie Balaci nu se poate obişnui nici acum cu gândul că tatăl ei, «minunea blondă» nu mai este printre noi. Şocul a fost cu atât de mare cu cât fosta creatoare de modă îşi iubea enorm tatăl şi avea o relaţie extrem de apropiată cu el. După parastasul de 40 de zile pe care Lorena l-a făcut pentru tatăl ei în data de 24 noiembrie la Craiova, fosta soţie a fotbalistului Eugen Trică şi-a găsit resurse să povestească prin ce a trecut. Şi nu i-a fost uşor deloc.

Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuaj
Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuaj

"Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit", ne-a mărturisit îndurerată Lorena.   

Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în amintirea tatălui ei   

Lorena Balaci este o împătimită a tatuajelor şi a ales cumva să-i poarte amintirea tatălui printr-un desen pe piele. Ea şi-a tatuat mesajul «Tati, de la 8 la infinit», cu referire la data de naştere a lui Ilie Balaci şi a numărului 8 pe care îl purta pe tricou în anii de glorie.


    Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuajFoto: arhivă personală
Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuajFoto: arhivă personală

"Eu mi-am făcut primul tatuaj pe la 32-33 de ani, iar tata îmi amintesc că nu a fost de acord. A zis că am îmbătrânit şi m-am prostit. Chiar ne amuzam că zicea că ia o piatră ponce şi o să mă frece pe piele până le şterge. Aşa am simţit acum, să-mi fac acest tatuaj, de la 8 la infinit. 

Lorena Balaci a sperat până în ultima clipă într-un miracol 

Ilie Balaci a murit la 21 octombrie în apartamentul pe care îl avea la Craiova. El se afla în oraş pentru derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB. I s-a făcut brusc rău, deşi familia nu ştia să aibă probleme medicale.

Lorena Balaci a renunţat şi la machiaj
Lorena Balaci a renunţat şi la machiaj

"Tata nu se plângea niciodată. Nu l-am auzit să ne spună că îl doare ceva. Din trei în trei luni el făcea diferite analize şi investigaţii. A suferit un infarct miocardic posterior şi asta a fost. Am crezut că medicii îl vor resuscita. Am sperat până în ultimul minut. Când finul meu mi-a spus că de 20 de minute medicii nu-i găsesc pulsul, mi-am dat seama că totul e pierdut. Mama a sperat şi ea că va fi stabilizat şi pus la aparate şi mai apoi transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Aparatul de zbor chiar era preg[tit. Nu s-a mai putut face nimic. Am fost devastate şi mai suntem. Nu mai ştiu cum am ajuns la Craiova în ziua aceea", a completat Lorena pentru Click!   

Citeşte şi:

Ilie Balaci a murit. Ultimele imagini cu el în viaţă

Nebuniile lui Ilie Balaci: ”Am fumat un pachet de țigări după victoria cu Italia”

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net