Nebuniile lui Ilie Balaci: ”Am fumat un pachet de țigări după victoria cu Italia”

balaci-ilie-deces-craiova-atac-cerebral-11rps_4308.jpg

Ilie Balaci a murit la 62 de ani
Ilie Balaci a fumat un pachet de țigări după victoria cu Italia din 1983
Foto: Sport Pictures

Ilie Balaci a murit, astăzi, la 62 de ani în urma unui stop cardio-respirator. În 2014, cel supranumit ”Minunea Blondă” a povestit pentru ”Adevărul” cum a fumat un pachet de țigări după victoria din 1983, cu Italia, campioana mondială en-titre.

Ilie Balaci a fost un fumător înrăit. Întrebat de când fumează, acesta a răspuns în ”Adevărul”: “De când am câştigat primul campionat cu Craiova: 1973-1974. Am fumat mereu, şi două, şi trei pachete pe zi. Şi când jucam, şi când nu jucam, şi înainte de meci”. Fostul mijlocaș ofensiv a recunoscut faptul că a fumat și după ce România a învins Italia, campioană mondială, la București, prin golul lui Ladislau Boloni, în 1983: “Da’ cum! Meciul a fost seara. Cred că am fumat cel puţin un pachet!”. 

Marele fotbalist a acordat în anul 2010 un interviu pentru click.ro și am făcut o selecție din cele mai picante declarații oferite:

  • Mi-e tare greu să mă abţin de la aşa ceva. La câţi bani am dat până acum la lăutari s-ar putea construi o vilă cu câteva etaje. 
  • Îmi place distracţia, mai rău e când mă trezesc a doua zi şi mă uit în buzunar. E tristeţe mare.
  • Am votat o singură dată în viaţă. Nu am vrut să mă duc nici atunci, dar am cedat insistenţelor unor jurnalişti de la televiziunea publică! Jucam fotbal şi ieşisem cel mai bun jucător român şi au vrut să facă un reportaj cu mine la cabina de vot.
  • Nu am dansat niciodată, nu ştiu să dansez! În schimb, sunt foarte bun la jucat sârbe sau hore populare.
Loading...

Citește și