Consolarea Lorenei Balaci după pierderea tatălui: asemănarea izbitoare dintre fiul ei cel mare și regretatul fotbalist

Ultima actualizare:
Hristu seamănă izbitor cu regretatul său bunic
Hristu seamănă izbitor cu regretatul său bunic

Se încheie un an greu pentru Lorena Balaci (40 de ani), fiica regretatului Ilie Balaci, a cărei viață s-a schimbat radical după ce tatăl ei a decedat fulgerător în urmă cu două luni din cauza unui infarct. Deși zilnic se luptă să depășească durerea cauzată de dispariția părintelui cu care a avut o relație extrem de strânsă, Lorena are încă momentele ei de slăbiciune, pe care le ascunde în fața copiilor.

Atunci, când nu o vede nimeni, blonda izbucnește în lacrimi, dorul de Ilie Balaci fiind cel care o mistuie pe interior. Consolarea ei este asemănarea izbitoare dintre Hristu, fiul cel mare, și regretatul ei tată. Cei doi erau foarte apropiați, ba chiar cu o zi înainte să se stingă din viață, Ilie Balaci și-a invitat nepotul la mall, unde au băut împreună o cafea și au făcut cumpărături.

Golul lăsat în familie de Ilie Balaci nu va mai putea fi vreodată umplut. Fiicele, soția și nepoții încă îl plâng pe regretatul fotbalist, care știa să-i strângă pe toți la masă și să-i bucure cu buna lui dispoziție. Acum, rolul acesta i-a rămas lui Hristu, nepotul cel mare al “minunii blonde”.

Hristu Trică și Ilie Balaci erau foarte apropiați

Fiul cel mic al Lorenei este fotbalist
Fiul cel mic al Lorenei este fotbalist

Asemănarea cu bunicul lui o mai consolează și pe Lorena. "Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu, până anul trecut, am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama.. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanaș, 14 ani şi jumătate, fotbalist, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit.", ne mărturisea îndurerată Lorena înainte de Crăciun.

Lorena Balaci nu și-a dus copiii la înmormâtarea bunicului


    Fiul cel mic al Lorenei este fotbalistFoto: arhivă personală
Fiul cel mic al Lorenei este fotbalistFoto: arhivă personală

Îndurerată de pierderea suferită, Lorena a decis ca atunci când a plecat spre Craiova să nu-și ia și băieții cu ea. A vrut să-i protejeze și bine a făcut, căci ei au rămas cu imaginea vie a lui Ilie Balaci. “Nu am vrut ca ei să sufere și mai mult. Eu nu mi-am văzut bunicul când a murit și nici nu am mai fost la vreoo înmormâtare până acum. Tatăl meu a fost singurul om fără suflet pe care eu l-am văzut. Nu aș fi vrut ca băieții mei să-și aducă aminte de el în sicriu. Cu o zi înainte, Hristu și tata s-au întâlnit la mall. Au fost și au băut cafea împreună, tata i-a cumpărat adidași. A fost un șoc pentru toată lumea când am fost sunați că a murit. Hristu era cu mine, dar nu a putut să vină. Tatăl meu era foarte mândru de el. Când a intrat la UNATC a plâns de bucurie. Mereu îmi spunea: “Să fii tu sănătoasă. Unul la Hollywood și celălalt la Barcelona”, a completat Lorena Balaci.

Blonda își stăpânește dorul de părintele ei doar privind în ochii fiului cel mare. Cei doi seamănă ca două picături de apă, lucru care o mai ajută pe Lorena să meargă mai departe.

Lorena Balaci a sperat până în ultima clipă într-un miracol

Ilie Balaci a murit la 21 octombrie în apartamentul pe care îl avea la Craiova. El se afla în oraş pentru derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB. I s-a făcut brusc rău, deşi familia nu ştia să aibă probleme medicale.

"Tata nu se plângea niciodată. Nu l-am auzit să ne spună că îl doare ceva. Din trei în trei luni el făcea diferite analize şi investigaţii. A suferit un infarct miocardic posterior şi asta a fost. Am crezut că medicii îl vor resuscita. Am sperat până în ultimul minut. Când finul meu mi-a spus că de 20 de minute medicii nu-i găsesc pulsul, mi-am dat seama că totul e pierdut. Mama a sperat şi ea că va fi stabilizat şi pus la aparate şi mai apoi transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Aparatul de zbor chiar era pregătit. Nu s-a mai putut face nimic. Am fost devastate. Nu mai ştiu cum am ajuns la Craiova în ziua aceea", a completat Lorena pentru Click!

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net