Cea mai frumoasă amintire a Lorenei Balaci despre tatăl ei: «Mi-a marcat copilăria!»

Ultima actualizare:

    Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, şi-a amintit cât de mult a fost iubit tatăl eiFoto: Digi Sport
Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, şi-a amintit cât de mult a fost iubit tatăl eiFoto: Digi Sport

Ilie Balaci a fost condus pe ultimul drum, marţi, la Craiova, de familia îndurerată şi de mii de oameni care l-au plâns. Cei care l-au iubit pe fostul fotbalist, i-au îndrăgit imediat şi familia, iar în anii de glorie ai "Minunii Blonde", aşa cum era cunoscut printre admiratori regretatul om de fotbal, fiica lui cea mare Lorena era preferata tuturor. Fosta doamnă Trică şi-a adus aminte un episod emoţionant care i-a marcat copilăria şi pe care l-a povestit cu nostalgie.

Lorena Balaci (40 de ani), fiica cea mare a lui Ilie Balaci, era iubită de mică de admiratorii tatălui ei, care nu erau deloc puţini la număr. Fosta soţie a fotbalistului Eugen Trică s-a ocupat de duminică, de când a primit cumplita veste a morţii a lui Ilie Balaci, alături de sora ei Liana Ungur şi de mama ei de toate pregătirile pentru funeralii şi a stat pe stadionul "Ion Oblemenco", unde sute de oameni au intrat pe teren pentru a-şi lua rămas bun de la tatăl ei. Dar Lorena era obişnuită de când era doar o copilă să vadă lume multă în jurul ei.

Lorena Balaci, împreună cu fostul ei soţ Eugen Trică la înmormântarea lui Ilie Balaci
Lorena Balaci, împreună cu fostul ei soţ Eugen Trică la înmormântarea lui Ilie Balaci

Creatoarea de modă a povestit un episod emoţionant care i-a rămas în memorie deşi era foarte mică. "Copilăria mea a fost structurată în două părţi, la Craiova şi la Bucureşti. Eu am venit în Capitală când aveam 9 ani. Una dintre cele mai frumoase amintire, care mi-a marcart copilăria este strâns legată de tata şi de Universitatea Craiova. Câştigase campionatul, iar noi stăteam aproape de centrul Craiovei, pe Calea Bucureşti la etajul cinci într-un bloc cu zece etaje. În spatele blocului era o parcare foarte mare. Îmi aduc aminte, deşi aveam doar 4 ani, că se strânsese foartă multă lume şi oamenii îl strigau pe tata. A ieşit bunica mea la geam şi le-a spus că tata nu este acasă. Într-adevăr nu era. Rămâsese să petreacă prin oraş. Atunci lumea a zis că vrea să o vadă pe Lorena. Când am ieşit şi am văzut atâta lume, mi s-a părut impresionant", a mărturisit Lorena într-un interviu recent acordat unui post tv. 

Lorena Balaci, devastată de durere la înmormântarea lui Ilie Balaci   

marţi a fost o zi grea pentru apropiaţii lui Ilie Balaci. La slujba care a avut loc pe stadionul "Ion Oblemenco", înainte ca regretatul om de fotbal să fie condus pe ultimul drum, Lorena Balaci, fiica cea mare a "Minunii Blonde", a vorbit în lacrimi despre tatăl ei.

"Tata mereu îmi spunea «Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei». Pentru că eu îi ziceam: ”Nu mai merg cu tine în mall, parcă sunt cu ursul în parc după mine. Toată lumea se oprește să facă poză cu tine. Nu putem să bem și noi o cafea în liniște”. Tata era al Craiovei. Nu degeaba a murit într-o zi de duminică. Nu vreau să-i supăr pe fotbaliștii de la Craiova și de la Steaua, dar duminică seara a fost sărbătoarea lui tata. Au venit 50.000 de oameni și au aprins lumânări pentru ca el să meargă spre lumină. Le doresc tuturor copiilor să aibă un tată ca al meu. El s-a dus prea devreme, mai avea multe de făcut. Dar știa că noi suntem puternice și ne putem descurca. Poate de acolo, din cer, ne va ajuta mai mult", a declarat Lorena Balaci, potrivit Digi Sport.

Citeşte şi:

Ce avere a lăsat în urmă Ilie Balaci. ”Am fost destul de deștept să nu trăiesc din pensie”

Ipoteză şocantă în cazul lui Ilie Balaci. Fostul fotbalist ar fi murit sufocat

Familia lui Ilie Balaci a schimbat ziua funeraliilor. Când va fi de fapt înmormântat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net