Cine este Kathryn Mayorga, femeia care-l acuza de viol pe Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai planetei
Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai planetei

Cristiano Ronaldo (33 de ani), unul dintre cei mai mari fotbalişti ai planetei, se află în mijlocul unui scandal uriaş, după ce o femeie îl acuză pe atacant de viol. Kathryn Mayorga (34 de ani) l-a dat în judecată pe Ronaldo şi spune că sportivul a agresat-o sexual în 2009.

Scandalul în care este implicat fotbalistul l-ar putea costa cariera, averea şi mai ales libertatea. Kathryn Mayorga susţine că Ronaldo a violat-o în 2009, în camera sa de hotel din Las Vegas.

Kathryn Mayorga lucra ca hostess într-un club din Las Vegas, când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo. Fotbalistul se afla în vacanţă cu verişorul şi fratele său vitreg în “Oraşul Păcatelor”.

Potrivit publicaţiei germane “Der Speigel”, tânăra s-a născut în Las Vegas, iar în liceu a jucat fotbal. După liceu, a obţinut o diplomă în jurnalism la Universitatea din Nevada. După facultate, americanca s-a măritat cu un barman, însă au divorţat la după un an în 2009. Kathryn s-a mutat cu părinţii ei, Cheryl şi Larry, şi a început să lucreze ca hostess în cluburile din Las Vegas şi să participe la shooting-uri, scrie Mirror.co.uk, care citează publicaţia germană.

Cum s-au cunoscut Kathryn Mayorga şi Cristiano Ronaldo

Kathryn Mayorga avea 25 de ani când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo, în 13 iunie 2009. Pe atunci, fotbalistul făcea saltul uriaş de la Manchester United la Real Madrid.

Femeia spune că în aceea noapte era în clubul “Rain” cu o prietenă şi că urma o dietă strictă, astfel că a băut foarte puţin alcool. Ea le-a spus celor de la Der Speigil că fotbalistul a invitat-o la el la masă, într-un foaier VIP. Acolo au conversant, i-a dat numărul de telefon şi apoi a plecat. Câteva ore mai târziu, Kathryn ar fi primit un sms de la Ronaldo, în care o invita alături de o prietenă la petrecereaa organizată în penthouse-ul său de la Palms, Las Vegas.

Ajunsă acolo cu o prietenă, Kathryn Mayorga spune că fotbalistul a invitat-o în jacuzzi. A refuzat pentru că nu voia să-şi strice rochia, însă Ronaldo i-ar fi dat alte haine şi ar fi trimis-o la baie să se schimbe.

Femeia spune că după ce a ajuns la baie, Ronaldo a intrat peste ea şi i-a cerut să îi facă sex oral. A refuzat, iar atunci starul a violat-o.

“S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de unu la sută”, a mărturisit Kathryn.

Kathryn Mayorga a primit bani de la Cristiano Ronaldo

Ea s-a dus imediat la poliţie şi a depus plângere şi a fost examinată la spital. Iniţial, a refuzat să spună că bărbatul care a violat-o e Ronaldo, de teamă ca va fi umilită public. Când a acceptat să îi dea numele, un poliţist i-a spus că va fi acuzată că încearcă să se îmbogăţească. În acest timp, Ronaldo ar fi pus o echipă pe urmele ei, pentru a o împiedica să facă acuzaţiile publice. Conform avocaţilor lui Mayorga, el ar fi încercat să îi distrugă reputaţia femeii, pentru a scăpa de proces, care ar fi avut implicaţii grave pentur el, inclusiv o interdicţie de a intrat în SUA. 

La scurt timp după viol, Kathryn Mayorga a semnat o înţelegere cu Ronaldo, iar în schimbul tăcerii ar fi primit 375.000 de dolari. Americanca spune că regretă că a primit acei bani şi vrea ca fotbalistul să răspundă pentru fapta sa.

Ea şi-a angajat alţi avocaţi pentru redeschiderea dosarului şi vrea ca înţelegerea să fie anulată. Conform avocaţilor, femeia a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul. Motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut însă totul public.

Ce spune Cristiano Ronaldo despre acuzaţiil de viol

Fotbalistul a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care susţine că totul este fals. "Vor să fie famoşi, se folosec de numele meu. E normal, e parte din jobul meu.Totul e bine, sunt un om fericit", a spus Cristiano Ronaldo. Totuşi, avocaţii lui Mayorga spun că au dovezi, printre care contractul din 2009, care arată că totul e real. 


    Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai planeteifoto: Hepta
Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai planeteifoto: Hepta

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist portughez care a câştigat Balonul de Aur de cinci ori şi al doilea jucător după Messi, care câştigă Gheata de Aur de trei ori.

Cristiano Ronaldo are patru copii: Cristiano Ronaldo jr. (8 ani), gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos (1 an) și Alana Martina, fiica portughezului cu fotomodelul Georgina Rodriguez (născută în noiembrie 2017).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net