Cristiano Ronaldo, acuzat că a violat o femeie. Ar fi pus avocaţii pe urma ei ca să scape de proces

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldofoto: Getty
Cristiano Ronaldofoto: Getty

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că a violat o femeie într-o cameră de hotel din Las Vegas, în 2009. Kathryn Mayorga susţine că statul portughez a agresat-o sexual în timp ce ea ţipa să fie lăsată în pace. Femeia de 34 de ani l-a dat în judecată pe fotbalist.

Conform procesului, după viol, Ronaldo i-a spus că îi pare rău şi că "el e mereu un gentleman". Femeia l-a dat în judecată pe fotbalist, susţinând că el şi echipa lui au forţat-o să semneze un înţelegere în 2009, în urma căruia a primit 375.000 de dolari. Acum, ea vrea ca înţelegerea să fie anulată, conform cnn.com. 

Reprezentanţii lui Ronaldo au negat acuzaţiile care au apărut iniţial în 2017, iar acum au numit procesul ilegal. Fotbalistul a publicat şi un mesaj pe pagina sa de Instagram în care susţine că totul e fals. "Vor să fie famoşi, se folosec de numele meu. E normal, e parte din jobul meu", a spus Ronaldo. 

Însă avocaţii lui Mayorga spun că au dovezi, printre care contractul din 2009, care arată că totul e real. 

Cum a avut loc violul şi cum a fost convinsă femeia să semneze o înţelegere

Mayorga l-a cunoscut pe Ronaldo într-un club din Las Vegas, în 2009. Fotbalistul a invitat-o, alături de alte persoane, într-un apartament. Acolo, i-a invitat în jacuzzi şi i-a dat femeii un tricou şi o pereche de pantaloni scurţi în care să se schimbe. Când Mayorga era în baie, Ronaldo a intrat peste ea şi i-a cerut să îi facă sex oral. A refuzat, iar atunci starul a violat-o. Ea s-a dus imediat la poliţie şi a depus plângere şi a fost examinată la spital. 

Iniţial, a refuzat să spună că bărbatul care a violat-o e Ronaldo, de teamă ca va fi umilită public. Când a acceptat să îi dea numele, un poliţist i-a spus că va fi acuzată că încearcă să se îmbogăţească. În acest timp, Ronaldo ar fi pus o echipă pe urmele ei, pentru a o împiedica să facă acuzaţiile publice. Conform avocaţilor lui Mayorga, el ar fi încercat să îi distrugă reputaţia femeii, pentru a scăpa de proces, care ar fi avut implicaţii grave pentur el, inclusiv o interdicţie de a intrat în SUA. 

În timpul discuţiilor dintre avocaţi, reprezentanţii lui Ronaldo au sublinat că femeii îi va fi greu să scape de furia publică dacă va depune o plângere pe numele lui Ronaldo. Ei au spus că fotbalistul e unul dintre cei mai buni din lume, dacă nu cel mai bun şi au ameninţat-o că vor declara că ea a fost de acord să facă sex cu Ronaldo. Mayorga a povestit că s-a simţit umilită pe parcusul întâlnirilor şi că îşi dorea doar ca totul să se termine. 

Conform avocaţilor femeii, ea a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi că sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul. Când totul s-a aflat în 2017, Mayorga a insistat să rămână anomină. Motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut însă totul public. În articolul publicat iniţial, femeia nu a fost numită şi nici nu a dat niciun interviul ,totul pornind de la nişte documente descoperite de publicaţia germană Der Spiegel. Ulterior, Mayorga a povestit că a urmărit reacţiile din mediul online, care au inclus comentarii precum "De parcă Ronaldo ar fi avut nevoie să violeze o femeie". Ea a declarat că şi ar fi avut o astfel de părere înainte despre Ronaldo, iar acest lucru a determinat-o să recunoască totul public, în speranţa că bărbaţi faimoşi ca fotbalistul nu vor scăpa nepedepsiţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net