Când va fi înmormântat Ilie Balaci. Va fi depus la biserica unde s-a cununat

unde-va-fi-inmormantat-ilie-balaci.jpg

Trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci va fi depus la biserica unde s-a cununat și și-a botezat cele două fiice
Foto: Arhivă Click!

Cei care vor dori să-i aducă un ultim omagiu îndrăgitului fotbalist Ilie Balaci vor putea face acest lucru în număr cât mai mare, în doar câteva zile. Familia a anunțat locul și ziua în care admiratorii și apropiații jucătorului de fotbal îl pot conduce pe acesta pe ultimul său drum.

După ce fanii, colegii și apropiații marelui fotbalist Ilie Balaci s-au adunat în fața apartamentului din Craiova unde îndrăgitul jucător de fotbal s-a stins din viață în urma unui atac cerebral, aceștia își pot lua rămas bun de la cel pe care l-au admirat, în mod oficial, în cadrul înmormântării. Deși inițial a fost anunțat că trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci va fi depus la biserica Madona Dudu, se pare că familia și-a schimbat planurile între timp, conform Adevarul.ro

Lumea fotbalului este îndurerată, după ce Ilie Balaci s-a ridicat la ceruri în dimineața zilei de duminică, 21 octombrie. Vestea a fost una neașteptată, având în vede că jucătorul de fotbal urma să vizioneze derby-ul CS U Craiova – FCSB. Înainte de meci, echipele și suporterii au ținut un moment de reculegere, urmat de un ropot puternic de aplauze, pentru a-i onora memoria celui care a fost denumit, de-a lungul timpului, ca fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României.

ilie-balaci-in-tinerete.jpg

Ilie Balaci în tinerețe
Foto: Arhivă Click!

Ilie Balaci va fi depus la biserica unde s-a cununat și unde și-a botezat fiicele

Ilie Balaci a decedat în Craiova, oraşul pe care l-a iubit. Trupul neînsufleţit al acestuiava fi depus de luni la Biserica „Sf. Ilie”din Craiova. Deși inițial s-a zvonit că îndrăgitul fotbalist va fi depus la biserica Madona Dudu, se pare că noi informații anunță alegerea unei alte biserici. Noul lăcaş de cult ales este apropiat familiei Balaci, aceasta fiind biserica unde s-a cununat religios fostul fotbalist, dar şi locul în care au fost organizate cele două botezuri ale fiicelor sale, Lorena şi Liana Balaci.

ilie_balaci_cu_sotia.png

Ilie Balaci și soția lui, Daniela, s-au căsătorit pe vremea când aveau aveau 18, respectiv 17 ani
Foto: Mediafax

Unde va fi înmormântat Ilie Balaci 

Conform sursei anterior menționate, înmormântarea a fost programată pentru miercuri, la prânz, la cimitirul Ungureni, acolo unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor dori să-l conducă pe Ilie Balaci pe ultimul drum. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și