Începe programul „Litoralul pentru toți”. Cea mai ieftină cazare la mare costă 45 de lei

Ultima actualizare:

    Programul „Litoralul pentru toți” vine cu prețuri foarte mici la cazareSursa foto: Blitz
Programul „Litoralul pentru toți” vine cu prețuri foarte mici la cazareSursa foto: Blitz

Programul „Litoralul pentru toți” începe la 1 septembrie 2020, iar până la sfârșitul lunii, dacă vrei să pleci la mare, vei găsi cazare ieftină, începând cu prețuri de 54 de lei pe noapte.

Începe programul „Litoralul pentru toți”. Ce trebuie să știi dacă pleci la mare

Românii care merg în stațiunile romanesti de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei de noapte prin programul "Litoralul pentru toți".

„Litoralul pentru toți”, perioada de desfășurare

Programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1 septembrie - 30 septembrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

„Litoralul pentru toți”. Câte hoteluri s-au înscris

Aflat la a 37-a editie, programul special "Litoralul pentru Toţi" prezintă același interes din partea turiștilor, ca și acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Tarifele nu s-au modificat de 8 ani

Chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, iar costurile de operare s-au majorat cu 25%, pentru a veni în sprijinul turiştilor majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de 8 ani. La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Programul „Litoralul pentru toți” se adresează celor care nu au reușit să ajungă în această vară la mare din cauza prețurilor foarte piperate, practicate în sezonul estival. Și, se pare, vremea va ține cu ei pentru că luna septembrie se anunță una mai călduroasă decât în mod normal.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Iată-l pe Alin Oprea cu amanta, pe Litoral! Detalii-bombă ies la iveală: «De 2 ani e cu această brunetă»

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net