Viorica Dăncilă, terorizată de Liviu Dragnea? ”Este o femeie deșteaptă și cinstită”

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă, în funcția de președinte al Partidului Social Democratfoto: EPA
Viorica Dăncilă, în funcția de președinte al Partidului Social Democratfoto: EPA

Viorica Dăncilă are toate șansele să preia șefia PSD într-un moment foarte dificil pentru partid. Rerpezentanții cu greutate ai social-democraților și-au exprimat deja susținerea pentru actualul premier. Printre aceștia se numărăr Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, care a declarat că Dăncilă este o ”femeie deșteaptă și cinstită” care a fost terorizată de Dragnea.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, că ar fi susținut-o pe Viorica Dăncilă la șefia PSD și dacă nu ar fi fost premier, pentru că este "o femeie deșteaptă, determinată și cinstită", dar care a fost terorizată de Liviu Dragnea.

"Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernlui României, vă spun că eu aș fi susținut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femei cinstitită. S-a eliberat de agreementul cu fostul șef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deșteaptă și determinată. poate să facă lucruri bune pentru cetățeni”, a declarat Marian Oprișan, citat de Hotnews.

Întrebat de ce a acceptat Viorica Dăncilă să fie terorizată de Dragnea, dacă este o o femeie deșteaptă și puternică, Marian Oprișan a răspuns: "Nu se poate pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus. Nu vreau să intru în amănunte, dar știți că domnul Dragnea după pierderea alegerilor nu mai putea rămâne președinte al PSD”.

Viorica Dăncilă însăși a declarat la un moment dat că numărul mare de greșeli de exprimare ar fi fost efectul presiunii puse de fostul lider PSD pe umerii ei.

Citește și:

Premierul Viorica Dăncilă a confundat Suceava cu Hunedoara! Cine a corectat-o

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la întâlnirea cu Papa Francisc. De ce și-a acoperit capul

PSD își alege sâmbătă conducătorii

Conducerea PSD s-a reunit vineri, în ședința Comitetului Executiv National, pentru a valida candidaturile și propunerile de modificare a statutului care urmează să fie votate în congresul extraordinar. Viorica Dăncilă voia să-și impună favoriții intrați în cursa pentru funcțiile de secretar general și președinte executiv, însă CEx-ul a decis să fie aleși de Congres.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net