Viorica Dăncilă nu știe cum să se poarte cu telefonul. Top trei gafe majore

Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, fericită că s-a întâlnit în sfârșit cu Jean-Claude Juncker
Viorica Dăncilă, fericită că s-a întâlnit în sfârșit cu Jean-Claude Juncker

Multe se pot spune despre Viorica Dăncilă, premierul cu cele mai multe gafe contabilizate într-un timp relativ scurt de guvernare, dar nu și că știe ce să facă cu propriul telefon. Cel mai recent, Viorica Dăncilă l-a întâmpinat pe Jean-Claude Juncker la aeroport cu telefonul în mână, lucru interzis de orice protocol.

Viorica Dăncilă are o relație complicată cu propriul telefon. Nu-l vede când sună, deși îl ține în mână, nu reușește să-i aprindă lanterna într-un moment cu mare încărcătură emoțională, precum mitingul PSD din vară, ori pur și simplu nu-și dă seama când trebuie să-l lase în sarcina unui apropiat, ca să aibă mâinile libere pentru a întâmpina o persoană oficială.

Viorica Dăncilă, întârziată și cu telefonul în mână la întâlnirea cu Jean-Claude Juncker

Cea mai recentă gafă a premierului român, legată de folosirea inadecvată a telefonului mobil, s-a consumat marți, 18 septembrie, când Viorica Dăncilă l-a întâmpinat pe președintele Comisiei Europene (CE) la aeroport.

Dăncilă a vrut să fie sigură că nu ratează din nou întâlnirea cu Juncker, cum se întâmplase cu o zi mai devreme, așa că a ajuns mai devreme la aeroport și a coordonat ea însăși totul, ținând permanent legătura cu oamenii care s-au ocupat de transportul oficialului european.

Viorica Dăncilă a avut telefonul în mână la Simfonia lalelelor de la Pitești
Viorica Dăncilă a avut telefonul în mână la Simfonia lalelelor de la Pitești

Toate bune și frumoase, premierul român a l-a întâmpinat cu brațele deschise pe președintele CE, dar a uitat să lase din mână telefonul mobil, un model de dimensiuni mari, care a devenit astfel personajul principal în fotografiile oficiale.

Viorica Dăncilă n-a văzut că a sunat-o Klaus Iohannis, deși avea telefonul în mână

În luna aprilie a acestui an, Viorica Dăncilă și telefonul ei mobil au fost personajele principale ale unui episod ciudat. Președintele Klaus Iohannis a sunat-o pe doamna premier în timp ce aceasta se afla la sărbătoarea lalelor din Pitești, pentru că avea nevoie de niște informații în chestiunea mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului la mitingul PSD
Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului la mitingul PSD

Dăncilă a motivat că nu i-a răspuns pentru că nu a văzut apelul. "Da, iniţial nu am răspuns. Eram la Simfonia Lalelelor, nu am văzut apelul, apoi am sunat şi am discutat cu dumnealui. A fost o discuţie privată cu domnul preşedinte, pot să confirm că a avut loc această discuţie", a declarat premierul. 

Și totuși, imaginile de la evenimentul cu pricina dovedesc că premierul a avut tot timpul telefonul în mână.

Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului

Viorica Dăncilă și telefonul ei au reușit să arunce în derizoriu un moment care se voia simbolic de la mitingul de susținere PSD din iunie. La lăsarea întunericului, manifestanții au vrut să recreeze atmosfera de la protestele #rezist cu lanternele telefoanelor mobile. Aflată la tribună, Viorica Dăncilă a ezitat câteva momente, câutând nedumerită în setările telefonului, apoi s-a resemnat șia fluturat aparatul prin aer cu lanterna stinsă.


    Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului la mitingul PSDfoto: Facebook
Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului la mitingul PSDfoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net