Viorica Dăncilă nu știe cum să se poarte cu telefonul. Top trei gafe majore

viorica_dancila_juncker1.jpeg

viorica dancila si jean claude juncker
Viorica Dăncilă nu știe cum să se poarte cu propriul telefon. A gafat la întâlnirea cu Juncker
foto: gov.ro

Multe se pot spune despre Viorica Dăncilă, premierul cu cele mai multe gafe contabilizate într-un timp relativ scurt de guvernare, dar nu și că știe ce să facă cu propriul telefon. Cel mai recent, Viorica Dăncilă l-a întâmpinat pe Jean-Claude Juncker la aeroport cu telefonul în mână, lucru interzis de orice protocol.

Viorica Dăncilă are o relație complicată cu propriul telefon. Nu-l vede când sună, deși îl ține în mână, nu reușește să-i aprindă lanterna într-un moment cu mare încărcătură emoțională, precum mitingul PSD din vară, ori pur și simplu nu-și dă seama când trebuie să-l lase în sarcina unui apropiat, ca să aibă mâinile libere pentru a întâmpina o persoană oficială.

Viorica Dăncilă, întârziată și cu telefonul în mână la întâlnirea cu Jean-Claude Juncker

Cea mai recentă gafă a premierului român, legată de folosirea inadecvată a telefonului mobil, s-a consumat marți, 18 septembrie, când Viorica Dăncilă l-a întâmpinat pe președintele Comisiei Europene (CE) la aeroport.

Dăncilă a vrut să fie sigură că nu ratează din nou întâlnirea cu Juncker, cum se întâmplase cu o zi mai devreme, așa că a ajuns mai devreme la aeroport și a coordonat ea însăși totul, ținând permanent legătura cu oamenii care s-au ocupat de transportul oficialului european.

viorica_dancila_juncker1.jpeg

viorica dancila si jean claude juncker
Viorica Dăncilă, cu telefonul în mână la întâlnirea cu Jean-Claude Juncker
foto: gov.ro

 

Toate bune și frumoase, premierul român a l-a întâmpinat cu brațele deschise pe președintele CE, dar a uitat să lase din mână telefonul mobil, un model de dimensiuni mari, care a devenit astfel personajul principal în fotografiile oficiale.

Viorica Dăncilă n-a văzut că a sunat-o Klaus Iohannis, deși avea telefonul în mână

În luna aprilie a acestui an, Viorica Dăncilă și telefonul ei mobil au fost personajele principale ale unui episod ciudat. Președintele Klaus Iohannis a sunat-o pe doamna premier în timp ce aceasta se afla la sărbătoarea lalelor din Pitești, pentru că avea nevoie de niște informații în chestiunea mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

viorica_dancila_telefon.jpg

viorica dancila cu telefonul in mana la simfonia lalelelor
Viorica Dăncilă a avut telefonul în mână la Simfonia lalelelor de la Pitești

 

Dăncilă a motivat că nu i-a răspuns pentru că nu a văzut apelul. "Da, iniţial nu am răspuns. Eram la Simfonia Lalelelor, nu am văzut apelul, apoi am sunat şi am discutat cu dumnealui. A fost o discuţie privată cu domnul preşedinte, pot să confirm că a avut loc această discuţie", a declarat premierul. 

Și totuși, imaginile de la evenimentul cu pricina dovedesc că premierul a avut tot timpul telefonul în mână.

Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului

Viorica Dăncilă și telefonul ei au reușit să arunce în derizoriu un moment care se voia simbolic de la mitingul de susținere PSD din iunie. La lăsarea întunericului, manifestanții au vrut să recreeze atmosfera de la protestele #rezist cu lanternele telefoanelor mobile. Aflată la tribună, Viorica Dăncilă a ezitat câteva momente, câutând nedumerită în setările telefonului, apoi s-a resemnat șia fluturat aparatul prin aer cu lanterna stinsă.

viorica_dancila_telefon_lanterna.jpg

viorica dancila la mitingul psd
Viorica Dăncilă nu a știut să aprindă lanterna telefonului la mitingul PSD
foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • Viorica Dăncilă ne-a obişnuit cu gafele pe care le face cu ocazia fiecărei ieşiri în public. Fie că este vorba despre stâlcirea unui cuvant, a folosirii formei greşite a acestuia sau necunoaşterea protocolului atunci când se întâlneşte în mod oficial cu reprezentanţii altui stat, premierul este mereu la "datorie". Iată cele mai grave erori comise de premierul Viorica Dăncilă în cele şase luni de mandat.

  • Premierul României și-a făcut o obișnuință din tratarea întâlnirilor oficiale cu stângăcie și lipsă de profesionalism. Pe lângă greșelile gramaticale care se strecoară frecvent în discursul prim-ministrului, Viorica Dăncilă a demonstrat, în repetate rânduri, că nu se pregătește așa cum se cuvinte înainte de participarea la evenimentele oficiale unde trebuie să ne reprezinte țara. O întâmplare recentă poate fi oferită drept exemplu: întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu premierul Spaniei, Pedro Sanchez.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1