Viorica Dăncilă invită presa la ”un dialog deschis”, cu o oră înaintea dezbaterii organizate de Klaus Iohannis

dancila_si_iohannis.jpg

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se bat în dezbateri cu presa
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis sau conferință de presă contra dezbatere

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă invită presa la ”un dialog deschis”, întâlnirea urmând să aibă loc marţi, cu oră înaintea dezbaterii organizate de contracandidatul său Klaus Iohannis.

”Candidatul PSD la Preşedinţia României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanţii mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P”, anunţă PSD conform news.ro. Preşedintele României, Klaus Iohannis are programată marți o dezbatere cu jurnalişti şi analişti, de la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară. Conform PSD, spre deosebire de dezbaterea organizată de Iohannis, la conferința de presă a Vioricăi Vasilica Dăncilă accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media desemnaţi de către instituţiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00.

 

Citiți și

 

Viorica Dăncilă contraatacă: «E jenant să-ţi fie frică de o dezbatere cu o femeie»

 

Klaus Iohannis va organiza o dezbatere politică, însă nu o invită pe Viorica Dăncilă. «A guvernat împotriva românilor»

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Vot covârșitor, marți, al liderilor PSD pentru numele de premier care va fi propus președintelui Klaus Iohannis: europarlamentarul de Teleorman, Viorica Dăncilă, președinta organizației de femei a partidului. Ședința a fost scurtă, contracandidatul, Ecaterina Andronescu, propusă de organizația de București, retrăgându-se când a văzut că nu are sprijin

  • ”Am decis să mai dau PSD o şansă şi să o desemnez premier pe Viorica Dăncilă”. Este declarația prin care Președintele României, Klaus Iohannis a pus miercuri seară, capăt speculațiilor că va declara război PSD, refuzând propunerea de premier. .