Viorica Dăncilă contraatacă: «E jenant să-ţi fie frică de o dezbatere cu o femeie»

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă a răspuns acuzațiilor lui Klaus IohannisFoto: Captură Video
Viorica Dăncilă a răspuns acuzațiilor lui Klaus IohannisFoto: Captură Video

După ce președintele României Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă în care a explicat care sunt motivele pentru care nu își dorește o dezbatere publică cu contracandidatul său la alegerile prezidențiale de anul acesta, Viorica Dăncilă, aceasta din urmă a vorbit, la rândul său, despre posibilitatea organizării unei discuții politice, acuzându-l pe Iohannis că îi este frică de o dezbatere cu o femeie.

Fostul premier Viorica Dăncilă a ţinut miercuri seară, 13 noiembrie, o conferinţă de presă după ce, cu jumătate de oră înainte, Klaus Iohannis a explicat în faţa jurnaliştilor de ce nu acceptă o dezbatere electorală cu aceasta. În cadrul discursului său, Dăncilă l-a provocat din nou pe Iohannis la o dezbatere duminică seară, de la ora 20.00, la TVR, explicând că „este jenant să îți fie frică de o dezbatere cu o femeie”. „Vreau o dezbatere cu Iohannis în faţa tuturor românilor”, a mai spus membra PSD. 

Viorica Dăncilă răspunde acuzațiilor lui Klaus Iohannis

„Am văzut în această seară că domnul Iohannis a prins glas. Probabil singura conferinţă de presă din mandatul de preşedinte. Moment de aroganţă monstruoasă şi dispreţ pentru români. Un preşedinte de ţară care ne spune că singura lui realizare e că a dat jos un Guvern legitim ales prin vot. Aceasta e performanţa lui Iohannis. (..)

Domnule Iohannis, cred că trăiţi în altă lume. Fie se vede undeva în stratosferă, stăpân peste Românie cu PNL deasupra cetăţenilor tuturor. Realitatea este că o astfel de dezbatere ar demonta toată propaganda şi atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea şi PSD. Probabil de aici acest refuz pe care s-a tot chinuit să-l explice în mod ridicol şi cu non-argumente. Sunt un om răbdător, încă îl aştept pe domnul Iohannis să găsească curajul de a accepta invitaţia mea”, a susținut Dăncilă, spunând că mandatul lui Iohannis „este o glumă”.

De asemenea, Viorica Dăncilă a avut pregătit un set de 10 întrebări pe care i le-a adresat în mod public președintelui Iohannis, insinuând în același timp că acesta ar fi avut o cască în ureche în timpul discursului său de mai devreme din cadrul conferinței de presă, device care l-ar fi ajutat să vorbească liber. „Vreau să vă uitaţi bine la urechi, eu n-am cască în urechi. An de an vorbesc şi vă răspund liberă”, a fost mesajul fostului prim-ministru. „1. Aţi promis în 2015 că renunţaţi la imunitatea prezidenţială. De ce i-aţi minţit pe români? 2. Cum v-aţi făcut datoria de preşedinte dacă în timpul mandatului aţi stat mai mult în vacanţă?! Iată o altă glumă că aţi avut doar trei vacanţe. La asta am râs”, sunt două dintre întrebările de pe lista lui Dăncilă, la adresa lui Iohannis. 

Viorica Dăncilă insistă să participe la o dezbatere politică cu președintele Klaus Iohannis

„Vorbește despre o guvernare dezastruoasă. Dacă să crești salarii și pensii, să aduci economia României pe locul doi în Europa, înseamnă că e de reacredință (..) Pe mine nu trebuie să mă aprecieze Iohannis, ci românii, pentru ce am făcut ca prim-ministru”, s-a apărat Viorica Dăncilă. 

„Poate ne spuneți adevăratul motiv al refuzului de a participa la o dezbatere cu mine. Este teama de o confruntare brutală sau disprețul față de români? De ce nu ați acordat nici măcar un interviu în această campanie, de ce nu ați particpat în cei cinci ani la nicio emisiune televizată? Ne spuneți azi că e o idee interesantă, este jenant ca acum să vă vină ideea. Chiar nu va îngrijorează absența dvs. din costumul de președinte pe care îl purtați? Nici rusine nu vă provoacă? Este jenant să îți fie frică de o dezbatere cu o femeie”, au fost câteva dintre ideile principale prezentate de Dăncilă în cadrul discursului său de miercuri seară, 13 noiembrie. 

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net