Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, alături de iubita lui, Irina TănaseFoto: Inquam
Liviu Dragnea, alături de iubita lui, Irina TănaseFoto: Inquam

De-a lungul timpului, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost ținta fotografilor, care au surprins privirile galeșe pe care tânăra i le arunca liderului PSD mai tot timpul, ca o declarație de iubire mascată. Totuși, în ziua în care Dragnea și-a pierdut libertatea, Irina parcă a fost de negăsit!

Ziua de luni, 27 mai, a venit cu o veste extrem de neplăcută pentru cuplul format din Liviu Dragnea și iubita lui mai tânără cu 30 de ani, Irina Tănase (26). Instanțele de judecată au decis ca liderul PSD să primească o condamnare definitivă, cu executare, de 3 ani și 6 luni, momentan la Penitenciarul Rahova, acolo unde omul politic a fost dus deja în decursul zilei.

Irina Tănase, ținta fotografilor la evenimentele la care a participat alături de liderul PSD
Irina Tănase, ținta fotografilor la evenimentele la care a participat alături de liderul PSD

Reacția Irinei Tănase după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Ce se va întâmpla însă, cu relația dintre Dragnea și iubita tinerică pe perioada încarcerării? Internauții au profitat de ocazie și au glumit intens pe seama acestui subiect, ajungând, în cele din urmă, la o întrebarea comună: oare unde era și ce făcea Irina atunci când partenerul ei petrecea ultimele clipe de libertate?

Avocata lui Liviu Dragnea a fost cea care a și pus „paie pe foc” în acest sens, atunci când a declarat că Irina este „departe”. Flavia Teodosiu a făcut această declarație după ce a plecat de la locuința liderului PSD. „Irina nu e cu Dragnea. E departe”, a afirmat aceasta, potrivit Realitatea.ro

Ce priviri duioase „îi arunca” Irina lui Dragnea
Ce priviri duioase „îi arunca” Irina lui Dragnea

Irina Tănase a fost în repetate rânduri contactată telefonic pentru a oferi o reacție în legătură cu condamnarea iubitului ei, însă aceasta cu greu a răspuns la telefon. Conform unor surse citate de Capital.ro, Irina Tănase a luat legătura cu o singură publicație, pentru care ar fi declarat: „Nu doresc să comentez. Este un moment greu pentru noi”. Să fie oare Irina în vacanță în străinătate?


    Irina Tănase, ținta fotografilor la evenimentele la care a participat alături de liderul PSD Foto: Arhivă Click!
Irina Tănase, ținta fotografilor la evenimentele la care a participat alături de liderul PSD Foto: Arhivă Click!

Mulți o știu pe Irina, iubita sexy și tinerică cu care Dragnea s-a lăudat peste tot, luându-o pe aceasta chiar și la evenimente oficiale, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă aceasta, în viața de zi cu zi, în afară de statutul de „iubită de lider PSD”.

Irina Tănase, tânăra despre care se spunea chiar că ar urma să devină doamna Dragnea, a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Cât despre ocupația actuală a Irinei, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare. „Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare", a declarat Gabriela Firea la congresul PSD, în urmă cu ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net