UPDATE Tatăl băiatului ucis de câini: «Pentru mine este clar cum s-a petrecut tragedia»

Ultima actualizare:

UPDATE 12.45: Tatăl lui Ionuţ Anghel a declarat, joi, la ieşirea de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că de vină pentru moartea fiului său sunt câinii, precizând că nu are niciun semn de întrebare în acest sens.

Valentin Anghel a spus că nu a văzut la Parchet imagini care ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei în 2 septembrie, înainte ca băieţelul să fie găsit mort.

Întrebat cum comentează speculaţiile referitoare la faptul că Ionuţ nu ar fi fost atacat de câini maidanezi, ci de câini de luptă, Valentin Anghel a spus că nu ştie nimic în acest sens, informează Mediafax.

Valentin Anghel a mai spus că nu am niciun semn de întrebare despre ce s-a întâmplat în 2 septembrie, precizând că pentru el totul este clar din acest punct de vedere.

Întrebat care este starea lui Andrei, fratele lui Ionuţ, şi dacă acesta ar putea fi audiat de procurori, Valentin Anghel a spus că starea lui este bună, dar nu vrea să mai aibă un alt factor de stres, astfel că depinde de el când va putea să vorbească şi cu anchetatorii.

El a precizat că băieţelul a făcut o declaraţie în faţa psihologilor, spunând atunci tot ce a văzut şi ce s-a întâmplat în 2 septembrie.

Valentin Anghel a mai spus că merg în continuare împreună ca familie la psiholog.

Tatăl lui Ionuţ a mai spus că, pe parcurs, va analiza dacă va cere daune, precizând că nu acesta este scopul.Avocatul familiei Anghel a declarat că ancheta nu este finalizată, pentru că altfel ar fi fost şi persoane puse sub învinuire, cercetările fiind în faza premergătoare începerii urmăririi penale.

După ce au fost analizate o serie de imagini video, preluate de camerele de supraveghere din Parcul Tei, tatăl lui Ionuț Anghel nu mai ştie ce să creadă despre moartea fiului său cel mic.

El a fost rezervat în declaraţii şi a spus doar că aşteapta rezultatele anchetei pentru a afla cine se face vinovat de moartea copilului său, informează România Tv.

Bărbatul a venit însoţit de avocatul său. “Nu mai ştiu nimic. De aceea am venit aici să mi se spună ce date au procurorii. Există raportul IML, există imagini video, vom vedea ce stabilesc procurorii”, a declarat bărbatul la intrarea în sediul Parchetului General.

Reamintim că trupul lui Ionuţ Anghel, de doar patru ani, a fost găsit sfâşiat de câini pe un teren din apropierea Parcului Tei din Sectorul 2 al Capitalei. Cei doi au mers cu bunica lor în parc. Copilul se afla împreună cu fratele său mai mare, de şase ani, atunci când se pare că au fost atacaţi de o haită de maidanezi. Băiatul cel mare a scăpat cu o muşcătură şi a reuşit să fugă la bunică.

Citeşte şi:

«Jucăria lui Ionuţ va dormi în pătuţul lui de la grădiniţă»

Medicii legişti infirmă ipoteza că Ionuţ n-ar fi fost omorât de maidanezi, a lui Marinescu: «E o aberaţie. La IML nu s-au prelevat probe ADN de la copil»

REVOLTĂTOR! Familia copilului ucis de câini, ameninţată de susţinătorii maidanezilor

Ce pedeapsă cere tatăl copilului ucis de maidanezi pentru toţi cei responsabili

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net