REVOLTĂTOR! Familia copilului ucis de câini, ameninţată de susţinătorii maidanezilor

Ultima actualizare:

Valentin Anghel spune că ameninţările au început să vină, după ce el şi familia lui au luat parte la protestele organizate în Bucureşti la care se cerea strângerea câinilor maidanezi de pe străzi.

"Am primit ameninţări şi probabil că o să mai primim din ce in ce mai multe", a spus tatăl lui Ionuţ.

Acesta a menţionat că ştie cine sunt persoanele care i-au ameninţat, mai ales că multe dintre acestea şi-au exprimat nemulţurile şi au transmis mesajele pe reţeaua de socializare Facebook.

"Noi, ca familie, nu am cerut neapărat să fie alinată durerea noastră, ci şi durerea altora. Legea nu e pentru eutanasiere, e o lege care permite adopţia. Cei care au iubit sau iubesc copiii probabil că sunt solidari. Noi, ca naţie, sper că vrem să avem copii, nu câini. Un animal care e în stradă, plin de boli, neîngrijit nu e un animal iubit, un câine iubit îl iei şi îl îngrijeşti, nu îl laşi pe stradă", a mai declarat, la România TV, Valentin Anghel.

Acesta a spus că lui Ionuţ îi plăceau foarte mult câinii.

"Trebuia să avem grijă că, imediat cum vedea un câine maidanez, se ducea să-l mângâie şi îi spuneam să aibă grijă că nu se ştie ce reacţie are", a spus Valentin Anghel.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net