Universitatea controversată din Elveţia la care Alexandru Cumpănaşu este masterand

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănaşu are 38 de aniFoto: arhivă personală
Alexandru Cumpănaşu are 38 de aniFoto: arhivă personală

Apar noi detalii despre universitatea la care Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, urmează cursuri de master. Este vorba despre Open University din Elveția, la care unchiul Alexandrei Măceşeanu ar urma cursuri fără a avea însă studii de licență finalizate. Informațiile reies din CV-ul său, fiind confirmate chiar de el într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv.

Din documentul prezentat de mainnews.ro reiese că din noiembrie 2016, Alexandru Cumpănaşu este student la master la Open University din Elveția. Cu toate acestea, în CV-ul lui nu figurează şi facultatea pe care ar fi urmat-o. Mai mult, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Cumpănașu nu ar fi absolvit o astfel de formă de învățământ.

Şi asta pentru că toate informațiile menționate în Cv-ul său la capitolul „Educație și formare” se referă la cursuri sau la atestatele obținute, nu și la formele de învățământ urmate.

Universitatea din Elveţia, controversată în mediul online

Universtitatea la care Alexandru Cumpănașu urmează cursurile de master este și ea destul de controversată în mediul online, ca si personajul politic care o urmează.

Open University din Elveția a fost fondată în noiembrie 2016, la momentul lansării fiind creată o pagină de Facebook asociată care a reușit să strângă doar 190 de aprecieri. Pe pagină de Faceboook nu există niciun comentariu la cele 35 de postări de pe timeline. De asemena, o singură postare a obținut doar două like-uri.

Universitatea a fost mediatizată în principal în țări non-europene, precum: China, Armenia, Emiratele Unite Arabe, dar și în țări din Europa de Est, precum Ucraina, Estonia, Letonia și Lituania.

Pe Google, instituția de învăţământ are 37 de review-uri, cele mai multe fiind negative, publicate de clienți nemulțumiți de serviciile oferite și calitatea actului de învățământ. Mai multe persoane au reclamat că este o universitate fantomă, fără acreditarea statului elvețian sau a altui organism internațional.„O universitate falsă, o echipă neprofesionistă care îi forțează pe elevi să lucreze pe paginile lor în rețelele sociale, forțează cererea de a oferi diplome false … ”, este doar unul dintre comentariile de pe pagina universitaţii private la care este înscris Cumpănaşu. 

Citeşte şi: 

Alexandru Cumpănașu, de urgență la spital! Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct

Alexandru Cumpănaşu: «Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net