Alexandru Cumpănașu, de urgență la spital! Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănaşu a recunoscut că nu are facultatea terminatăFoto: Facebook
Alexandru Cumpănaşu a recunoscut că nu are facultatea terminatăFoto: Facebook

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital, luni seară (9 septembrie). Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct. În trecut, bărbatul a mai avut probleme cardiace.

Potrivit primelor informații, Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la una din mâini. Imediat după ce a luat marte la o emisiune tv, luni seară (9 septembrie), acesta a fost dus de urgență la spital. Medicii l-au supus pe unchiul Alexandrei Măceșanu unui control amănunțit. 

Mesajul pe care l-a scris înainte să ajungă la spital

Tot luni seară, el a anunțat că familia Alexandrie va solicita un experiment judiciar în afara țării, privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cel descoperit în curtea lui Gheorge Dincă, potrivit a1.ro.

„ASTĂZI ȘCOALA A ÎNCEPUT FĂRĂ ALEXANDRA!? Dragi români, astăzi au început școala copiii noștri. Am fost la școala fetelor mele personal și foarte mulți părinti au procedat la fel nu doar pentru că așa este normal, dar și pentru că FRICA a cuprins România.

Astăzi trebuia să înceapă școala și Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente. Nu pot să vă descriu durerea familiei. Așa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiza internațională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN.

De asemenea vreau să va anunț că am hotărât și realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afara țării pentru a se putea constata dacă în aceleași condiții, cu aceleași materiale, același tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleași caracteristici precum ale lui Alex.

Ce resturi ar rămâne și în același timp să stabilim prin această expertiză în ce măsură experții pot să reconstituie măcar parțial un corp uman. Mai fac precizarea pentru toți românii care s-au săturat de CLANURI și MAFIE că o astfel de expertiză aveau obligația să o realizeze procurorii înainte de finalizarea cercetării la față locului!!. PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR!", a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net