Alexandru Cumpănașu, de urgență la spital! Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct

alexandru-cumpanasu.jpg

Alexandru Cumpanasu facultate
Alexandru Cumpănaşu a recunoscut că nu are facultatea terminată
Foto: Facebook

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital, luni seară (9 septembrie). Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct. În trecut, bărbatul a mai avut probleme cardiace.

Potrivit primelor informații, Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la una din mâini. Imediat după ce a luat marte la o emisiune tv, luni seară (9 septembrie), acesta a fost dus de urgență la spital. Medicii l-au supus pe unchiul Alexandrei Măceșanu unui control amănunțit. 

Mesajul pe care l-a scris înainte să ajungă la spital

Tot luni seară, el a anunțat că familia Alexandrie va solicita un experiment judiciar în afara țării, privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cel descoperit în curtea lui Gheorge Dincă, potrivit a1.ro.

„ASTĂZI ȘCOALA A ÎNCEPUT FĂRĂ ALEXANDRA!? Dragi români, astăzi au început școala copiii noștri. Am fost la școala fetelor mele personal și foarte mulți părinti au procedat la fel nu doar pentru că așa este normal, dar și pentru că FRICA a cuprins România.

Astăzi trebuia să înceapă școala și Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente. Nu pot să vă descriu durerea familiei. Așa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiza internațională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN.

De asemenea vreau să va anunț că am hotărât și realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afara țării pentru a se putea constata dacă în aceleași condiții, cu aceleași materiale, același tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleași caracteristici precum ale lui Alex.

Ce resturi ar rămâne și în același timp să stabilim prin această expertiză în ce măsură experții pot să reconstituie măcar parțial un corp uman. Mai fac precizarea pentru toți românii care s-au săturat de CLANURI și MAFIE că o astfel de expertiză aveau obligația să o realizeze procurorii înainte de finalizarea cercetării la față locului!!. PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR!", a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandru cumpanasu

    În a treia săptămână de anchetă la casa ororilor din Caracal, unchiul Alexandrei Măceşanu vine cu o ipoteză care răstoarnă tot ce se ştia până acum. Alexandru Cumpănaşu crede că nu Gheorghe Dincă este criminalul pe care oamenii legii vor sa-l acuze de acele fapte oribile. El susţine că mecanicul auto de 66 de ani nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia.

  • Alexandra Măceșanu

    Peste 50.000 de persoane au semnat o petiţie prin care se cere introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate, pentru infracţiuni grave precum viol şi crimă, înfăptuite asupra copiilor şi femeilor însărcinate, ca urmare a tragediei de la Caracal. Petiţia poartă numele de „Legea Alexandra“. Unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, nu este însă de acord ca legea să poarte numele fetei, fără ca cei care au iniţiat-o să ceară acordul familiei.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1