Sorin Ovidiu Bălan: «Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane»

Ultima actualizare:
Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan susține că există posibilitatea ca fetele date dispărute să fie încă în viață
Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan susține că există posibilitatea ca fetele date dispărute să fie încă în viață

O nouă ipoteză uluitoare apare în cazul din Caracal. Având în vedere că autoritățile au tot oferit informații confuze și care s-au bătut cap în cap, în legătură cu posibilul mod de acționare al inculpatului Gheorghe Dincă, mai multe voci susțin că povestea relatată de polițiști și procurori ar fi cusută cu ață albă și că tocmai aceste nepotriviri arată că, de fapt, adevărul ar fi un altul.

Cunoscutul jurnalist de investigații Sorin Ovidiu Bălan nu crede varianta „criminalului singuratic” în cazul dispariției Alexandrei de la Caracal. Acesta a susținut că există multe lucruri care au fost ascunse opiniei publice de către autorități și că majoritatea detaliilor cazului, așa cum ne sunt ele prezentate, nu se leagă.

El se întreabă cum este posibil să se ardă un corp într-o curte fără că să rămână vreo urmă și fără că cineva din apropiere să simtă ceva. În concluzie, Bălan a afirmat că există posibilitatea ca fata să fi fost răpită de o rețea de trafic de persoane sau de organe, care ar fi mână în mână cu poliția! De aici și trasul de timp al autorităților, care ar fi putut intra în casa inculpatului imediat cum au ajuns la locuința lui, dar în schimb au stat 3 ore și „s-au plimbat” în fața curții, sub motivul că nu au avut mandat de percheziție.


    Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan susține că există posibilitatea ca fetele date dispărute să fie încă în viață Foto: Captură Antena 3
Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan susține că există posibilitatea ca fetele date dispărute să fie încă în viață Foto: Captură Antena 3

Este posibil ca Alexandra să fie încă în viață, victima unei rețele de trafic de persoane?

Ovidiu Bălan mai susține că, de fapt, Alexandra ar fi dat 5 telefoane la 112. De asemenea, un corp uman ar trebui ars la o temperatură extrem de ridicată ca să se poată transforma în cenușă. Dacă se presupune că acolo le-a ars pe fete criminalul, în butoaiele din curte, așa cum singur a recunoscut, cum se explică faptul că în aceleași butoaie au fost găsite bijuterii, care s-ar fi topit în prezența unei temperaturi atât de ridicate. Să fi fost, astfel, o înscenare și fata să fie încă în viață?„Am aflat că Alexandra a dat de fapt 5 telefoane la 112. Am aflat că în timpul penultimei convorbiri, Alexandra a spus despre criminal că acesta -s-a dus la farmacie să-i cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile mâinilor cauzate de faptul că era legată-. Poftim?! Deci psihopatul se dusese la farmacie să cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile Alexandrei!

Hai să vă spun un lucru: în toată istoria criminalisticii nu există un caz de psihopat pedofil care să se fi dus să cumpere alifie pentru a trata niște răni superficiale ale victimei! Un criminal psihopat nu se gândește la așa ceva, pentru că în mintea lui bolnavă, el își răpește victima tocmai pentru a-i cauza suferința fizică, nu pentru a-i obloji rănile.

Un criminal psihopat/pedofil nu e capabil de empatie cu victima, nu are un asemenea modus operandi (mod de a opera n.r). În cazul Alexandrei, criminalul pare interesat de cum arată Alexandra ceea ce ce nu are decât o SINGURĂ EXPLICAȚIE:

Poliția, mână în mână cu o rețea de trafic de persoane?

Casa criminalului nu era destinația finală a răpirii Alexandrei iar ea trebuia să arate bine pentru „beneficiarul” ultim. Asta înseamnă că răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane sau de organe care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni.

Asta explică de statul român a întârziat să intervină și de ce procurorul i-a ținut la poartă pe polițiștii care voiau să între peste criminal. De fapt, au dat timp rețelei de trafic să o facă dispărută pe Alexandra.Va propun un experiment: încercați să dați foc unei găini în curtea din spatele casei și vedeți cam cât timp și cât combustibil trebuie pentru a o calcina complet. Voi credeți că polițiștii și vecinii de la poartă nu ar fi văzut fumul ridicat de la arderea unor cadavre umane?! Nu se poate să nu se fi simțit mirosul de carne arsă în zonă!În plus, în timpul descinderii, mama Alexandrei primea telefon de un bărbat care o informa că Alexandra a plecat cu el în Belgia. Acest modus operandi (mod de operare) e identic celui din alte cazuri de dispariție mergând cu până la 20 de ani în urmă și nu e doar o coincidență, sunt convins”, a spus jurnalistul criminalist, care și-a exprimat acest punct de vedere și în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, difuzată de Antena 3.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net