Familia Alexandrei a cerut o expertiză internațională cu privire la ADN-ul fetei. Există în continuare dubii!

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceșanu (15 ani)
Alexandra Măceșanu (15 ani)

Deși a ieșit la iveală informația potrivit căreia Alexandră Măceșanu ar fi fost omorâtă și arsă în curte de către Gheorghe Dincă, în baza testelor ADN recoltate de pe oasele găsite la fața locului, care au ieșit pozitive, se pare că există în continuare dubii cu privire la modul în care inculpatul ar fi reușit să facă acest lucru fără să atragă atenția vecinilor, care spuneau că Alexandra încă mai țipa atunci când poliția a ajuns la locație.

În consecință, criminalul ar fi avut timp doar 3 ore, în intervalul 3-6 dimineața, să o omoare, tranșeze și ardă pe fată. Și cum să fi făcut acest lucru cu poliția la ușă?! Există în continuare informații care nu se leagă, așadar unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a anunțat că familia este de acord ca analizele ADN să fie efectuate în altă țară, pentru a putea fi siguri că Alexandra a fost, într-adevăr, ucisă și că ADN-ul găsit îi aparține.

Familia Alexandrei a fost de acord cu expertiza internațională a rămășițelor de oase

Alexandru Cumpănașu a anunțat că părinții Alexandrei sunt de acord cu expertiza internațională a oaselor găsite în curtea lui Dincă. „Minunați români care ne sunteți alături, am vorbit cu părinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o EXPERTIZA INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei!”, a scris Cumpănașu.

Mesajul lui Cumpănașu vine în condițiile în care IML a confirmat, vineri seară, că oasele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. Unchiul Alexandrei nu crede însă în versiunea că fata de 15 ani a fost arsă de Dincă, motiv pentru care cere această expertiză internațională. El spune însă că, până la proba contrarie, nu poate contesta rezultatul IML.

„Informarea ministerului justiției către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo și toate balivernele despre această situație. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internațională a rămășițelor din acel „butoi” .Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur.

Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite! Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatură uriaşă. Când vărul meu le-a identificat acestea erau doar „afumate” dar întregi””, a scris Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook.

Până când va avea rezultatele unei eventuale expertize internaționale, unchiul Alexandrei spune că este obligat să accepte rezultatele testelor IML, dar nu și poveștile legate de criminal și arderea trupului. Tot Cumpănașu este cel care a anunțat că ministrul Justiției a informat familia Alexandrei Măceșanu că, potrivit testelor IML, oasele găsite în casa lui Dincă sunt ale fetei de 15 ani. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net