Un român a bătut crunt o bătrână în Italia, i-a furat cardul, a scos banii și a fugit. Femeia se află în spital

furt_italia.jpg

Un român i-a furat cardul unei bătrâne și a scos toți banii de pe el
Foto: observatornews.ro
Citeste tot despre: 

Un român din Italia a ajuns în arest după ce a jefuit pe stradă o bătrână în vârstă de 78 de ani. Individul a bătut-o crunt, i-a furat cardul, a scos banii de pe el și a fugit.

Incidentul s-a petrecut în localitatea San Giuliano Milanese, oraş situat în provincia Milano, scrie observatornews.ro. Românul a urmărit-o pe bătrâna de 78 de ani până când femeia s-a apropiat de bancomat. A memorat codul tastat de aceasta, iar apoi a trântit-o la pământ şi a început să o lovească.  

Bărbatul i-a golit cardul   

A reușit să-i smulgă cardul din mână, l-a introdus în bancomat şi a extras întreaga sumă disponibilă, aproximativ 1.000 de euro, iar apoi a fugit cu banii şi cu cardul. Mai mulţi martori, alertaţi de strigătele femeii, au alertat forţele de ordine, iar două echipaje de carabinieri au ajuns rapid în zona respectivă și au pornit în urmărirea hoțului.

Românul, în vârstă de 23 de ani, se ascunsese într-o clădire părăsită, însă oamenii legii l-au găsit şi l-au capturat. Asupra lui au fost descoperiţi banii sustraşi, dar şi cardul bancar furat de la bătrână. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă, fiind încarcerat în închisoarea din Lodi.

Transportată la spital, bătrâna este ținută sub observație de medici, care spun că aceasta are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera fizic de pe urma atacului. 

Citește și: 

Un român a atacat cu pietre o secție de poliție din Italia pentru a fi dus la închisoare

Oroare în Italia! Un român a violat și a bătut o fetiță de nici 2 ani până a omorât-o. Ce explicații a dat polițiștilor

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1