Un român a atacat cu pietre o secție de poliție din Italia pentru a fi dus la închisoare

italia-hot-roman-arestat.jpg

Românul a fost reținut
În cele din urmă polițiștii italieni i-au făcut pe plac tânărului român și l-au reținut
Foto: stiridiaspora.ro
Citeste tot despre: 

Un român de 21 de ani a uimit polițiștii de la un comisariat din Roma după ce într-o noapte, în mod repetat a dat cu pietre în ușa de la intrare. Arestat în cele din urmă, românul și-a motivat fapta prin dorința de a ajunge la închisoare.

Ciudata întâmplare s-a petrecut luni, jurul orei unu dimineața, în fața secției de poliție Romanina din Roma relatează stiridiaspora.ro. Prima oară, după ce a aruncat cu pietre în ușă, românul s-a așezat lângă intrare.

Cum au reacționat polițiștii la insistențele românului să fie dus la închisoare

După ce au auzit zgomotele, ofițerii de poliție care erau în clădire au ieșit să verifice ce se întâmplă. Au găsit pe treptele clădirii un tânăr, cetățean român, de 21 de ani, cu antecedente penale, care le-a spus că el a dat cu pietre doar pentru a le atrage atenția. Tânărul Ilie a fost sancționat administrativ pentru încălcarea regulilor anti Covid și invitat să se întoarcă acasă. Surpriză însă. După câteva ore mai târziu, în jurul orei 3.00 dimineața, tânărul de 21 de ani s-a întors, în fața secției de poliție. A aruncat din nou cu o piatră, de data aceasta mai mare și a reușit să deterioreze ușa secției de poliție. Românul a fost reținut fără să opună rezistență și a spus din nou că vrea să „meargă la închisoare”. Dacă l-au văzut așa insistent, polițiștii i-au făcut pe plac și l-au arestat pentru distrugeri și producerea de pagube. Bărbatul a mai fost condamnat pentru că a fost prins cum distrugea, în timpul nopții, bunuri publice și private.

 

Citiți și

Găsit beat pe stradă în Italia, un român i-a luat la bătaie pe medicii care au vrut să-l îngrijească

Oroare în Italia! Un român a violat și a bătut o fetiță de nici 2 ani până a omorât-o. Ce explicații a dat polițiștilor

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1