Un pacient cu Covid-19 s-a sinucis în Spitalul de Urgenţă din Galaţi. A fost găsit spânzurat

spitalul-de-urgenta-galati.jpg

spitalul de urgenta galati
Bărbatul s-a spânzurat într-un salon al Spitalului de Urgență Galați

Un bărbat de 68 de ani s-a spânzurat într-un salon al Spitalului de Urgenţă din Galaţi rezervat bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus. Pacientul a fost găsit de medicul de gardă, care a efectuat manevre de resuscitare şi a anunţat Poliţia.

Tragedia s-a produs joi, 3 decembrie, într-un salon destinat bolnavilor de Covid-19 de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, transmite Adevărul. Un bărbat de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au mai putut să-l salveze.

A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă

„Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 6.10 şi a venit de la secţia ATI. Medicul de gardă de la Secţia reanimare a Spitalului Judeţean a anunţat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secţiei, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Poliţiştii au mers la faţa locului, s-au făcut primele verificări şi s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul.

Citește și:

Un ambulanțier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman! Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului

S-a sinucis de teama coronavirusului! Ce a determinat-o pe fata de 19 ani să facă gestul extrem

Loading...
 
 

Citește și