Un ambulanțier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman! Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului

spitalul-caritas-ho.jpg

Salon din spitalul Caritas
Tragedie la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede
Foto: spitalulcaritasrosiori.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scene șocante la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, duminică (18 octombrie). Un pacient infectat cu Covid-19 s-a sinucis. Bărbatul avea 57 de ani și era ambulanțier.

Ambulanțierul s-a aruncat de la etajul spitalului. Acesta era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă.

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat cu COVID-19, relatează Cronica de Teleorman. Se pare că bărbatul nu prezenta simptome grave de coronavirus, ci doar o tuse ușoară, iar reprezentanții spitalului susțin că acesta se afla într-o stare bună.

Ambulanțierul le-a spus colegilor de salon că nu vrea să își infecteze familia

Ambulanțierul nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă. La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a sărit pe geam.

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și infecteze familia și "să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină".

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5