Un jandarm din București și-a agresat sexual fetița, în urmă cu 3 ani! Copila este în depresie severă

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

O mamă îşi acuză fostul soţ, de profesie jandarm, că ar fi agresat-o sexual pe fiica lor, pe când aceasta avea doar 10 ani. Copila a încercat de două ori să-și facă rău singură, fiind într-o stare de depresie severă.

Acum fetița are 13 ani și a rămas cu sechele în urma întâmplării pe care i-a povestit-o mamei sale la șase luni de când părinții au divorțat. Deși trecuseră mai bine de doi ani, copila era foarte marcată și nu mai voia să se întoarcă în „casa groazei”, acolo unde locuise cu ambii părinți, cât timp formaseră o familie.

„Cam la şase luni de la divorţ mi-a povestit că, pe când avea ea 10 ani, taică-su, fiind în stare de ebrietate, a încercat să o atingă pe sâni şi în zona intimă. A fugit în baie şi s-a închis în baie şi el, în urma ei, ţipa că dacă spune ceva o omoară. A picat cerul pe mine. Fata a fost internată de două ori la Spitalul Obregia din Capitală, ultima oară acum câteva zile”, a declarat mama victimei pentru observatornews.ro.  

Lipsa unei expertize INML de la dosar

Femeia a depus plângere la Parchetul Militar, dar bărbatul nu a fost pus oficial sub acuzare, deoarece lipseşte de la dosar o expertiză INML. Se fac deocamdată cercetări doar pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe.

Copila a fost audiată şi de procurori şi de către cei de la Protecţia Copilului. „A spus că a fost violent şi are imagini urâte cu el, din trecut, şi i-au dat diagnostic depresie severă”, afirmă mama copilei care are acum 13 ani.

„Fata oricum nu a mai vrut sub nicio formă să se mai vadă cu el. Ea a spus că în casa groazei nu se mai întoarce”, a mai spus femeia. 

Citește și: 

Argeș. Fetiță de 12 ani, violată de tată și fratele mai mare. Ce au îndurat și ceilalți 5 frați ai copilei

ȘOCANT! Tatăl și-a violat fetița de 1 an și 10 luni, apoi a postat imaginile pe internet

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net