Un bărbat de 51 de ani diagnosticat cu COVID-19 a murit după ce s-a aruncat de la etajul 2 al Institutului ”Matei Balş”din București

institutul-matei-bals.jpg

Institutul Matei Balș
Pompierii și polițiștii înceracă să stabilească ce a declanșat incendiul de la Institutul MateI Balș
Citeste tot despre: 

Un bărbat de 51 de ani diagnosticat cu COVID-19 s-a aruncat vineri de la fereastra unui salon situat la etajul 2 al Institutului ”Matei Balş”. Pacientul a decedat ulterior la Spitalul Floreasca.

”Conducerea Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş (INBIMB) anunţă apariţia unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia”, a transmis unitatea medical potrivit news.ro. Reprezentanții spitalului au precizat că până la venirea echipajelor de urgență s-a intervenit de către personalul prezent la fața locului pentru asistarea pacientului, în vederea asigurării funcţiilor vitale.

 

Pacientul sinucigaș a decedat la Spitalul Floreasca

 

Pacientul care a sărit de la etaj și a căzut în cap a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din București.”Colectivul de la Institutul Național de Boli Infecțioase”Matei Balș”este devastat emoţional în acest moment şi atrage atenţia asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunţate autorităţile şi evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS)”, se arată în comunicatul Institutului”Matei Balș”. Potrivit specialiștilor, în ultimul timp din ce în ce mai mulți pacienți bolnavi de coronavirus au acuzat forme severe de depresie și au avut reacții și au recurs la gesturi necontrolate.

 

Citiți și

 

S-a sinucis de teama coronavirusului! Ce a determinat-o pe fata de 19 ani să facă gestul extrem

 

Un ambulanțier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman! Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1