Vloggerul Alexandru "Colo" Bălan, reținut de polițiști după ce a incitat la violență și viol

Ultima actualizare:

    Vloggerul Colo a fost reţinut. Tânărul e acuzat de instigare la violenţăInquam Photos / Octav Ganea
Vloggerul Colo a fost reţinut. Tânărul e acuzat de instigare la violenţăInquam Photos / Octav Ganea

Vloggerul Colo, pe numele lui din buletin Alexandru Bălan, a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după ce l-au audiat câteva ore. El este acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

„Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani, anunță Mediafax. Verificările au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente, care se îmbracă provocator, merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

Ulterior, Alexandru Bălan a prezentat scuze și a spus că regretă situația creată. „Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus vloggerul urmărit de peste 850.000 de persoane. El urmează să fie prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:

Cine este vloggerul Alexandru „Colo” Bălan, cel care a spus că adolescentele ar trebui călcate cu piciorul pe față

Vloggerul Alexandru Bălan, care a instigat la agresiune asupra minorelor, își cere scuze: „A fost o glumă extraordinar de proastă!”

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net