Vloggerul Alexandru Bălan, care a instigat la agresiune asupra minorelor, își cere scuze: „A fost o glumă extraordinar de proastă!”

colo-vlogger.jpg

Vloggerul român Alexandru bălan zic colo captură video portret
Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online drept Colo, este vizat într-o anchetă a poliției din cauza unor afirmații scandaloase pe care le-a făcut despre fete minore
Sursa foto: Youtube, captură video

Vloggerul Alexandru Bălan, zis și Colo, care a instigat la agresiune asupra minorelor, își cere scuze într-un video publicat pe canalul său de Youtube. „A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău”, și-a început Alexandru Bălan postarea. Iată declarațiile sale integrale și cum se justifică.

Alexandru Bălan, cunoscut și sub numele de Colo, care a instigat la agresiune și hărțuire asupra minorelor și este vizat într-o anchetă a poliției, își cere scuze într-un clip postat pe canalul său de Youtube. Uite cum justifică ce a spus despre fete.

Vloggerul Alexandru Bălan își cere scuze. Declarația integrală

Vloggerul român Alexandru Bălan a intrat în vizorul poliției după ce a spus despre minore că ar trebui luate la palme și date cu capul de pereți. Apoi, s-a lăudat cu partidele de amor pe care le-a avut cu fete de 15 și 16 ani. Acum, speriat de turnura pe care au luat-o lucrurile, își cere iertare. Postarea sa este pe alocuri incoerentă, omul pare că nu prea își găsește cuvintele, iar vocea îi este ușor disperată. Vloggerul spune că îi pare rău, că își cere scuze, că are o iubită de șase ani și nu a ridicat niciodată mâna la ea. Mai spune că scandalul a izbucnit din cauza unui clip realizat acum foarte mulți ani, când nu avea cea mai bună gândire și cea mai bună mentalitate. Iată declarația sa integrală.

Vloggerul Alexandru Bălan: „Vă spun sincer, respect toate femeile!”

„A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău”, și-a început Alexandru Bălan postarea video. „Salutare tuturor! Mă numesc Alexandru Bălan și îmi cer scuze. Nu știu dacă știți, în ultima perioadă pe Facebook a izbucnit un mare scandal și am fost implicat în el de către mai mulți influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie și vreau să-mi cer scuze față de ei personal în primul rând pentru că tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat, nu reprezintă în nici un caz nici valorile mele morale nici felul meu de gândire. Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educație și mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeți-mă că sunt împreună cu o fată de 6 ani de zile. Alexandra este iubita mea și o iubesc ca pe ochii din cap și niciodată nu am ridicat mâna la ea sau nu sunt de acord cu violența asta față de femei sau față de către orice fel de alte lucruri. Nu aș fi vrut niciodată să jignesc în mod oficial să zic așa pe cineva. Chiar și neoficial. Vă spun sincer tot acest clip este făcut cu de foarte foarte mult timp care a apărut cu mine pe internet și sincer nu aveam cea mai bună gândire, nu aveam cea mai bună mentalitate, nu aveam acest număr de abonați, nu știam că mă adresez unui public atât de fraged să zic așa, totul îl luam în derâdere și luam la mișto pentru că mereu am făcut un show de entretaiment să zic așa nu am avut ca scop niciodată să jignesc pe nimeni și nu am avut ca scop vreodată să știu că o să ajung în acest punct în care să-mi cer scuze în fața voastră și acum vă spun sincer conștientizez toate aceste lucruri pentru că am ajuns într-un punct în care foarte multă lume și lume fragedă mă urmăresc și mulți oameni și...am să vă las chiar acum pe ecram câteva imagini din livurile mele precedente ca să vedeți ce lucruri promovez eu pe live”, a mai spus controversatul personaj din online.

Vloggerul român Alexandru Bălan își cere public scuze după ce a jignit minorele, a instigat la viol, la agresiune sexuală și hărțuire într-un clip postat pe canalul său de Youtube. Acum este vizat într-o anchetă a poliției.

Loading...